O femeie și doi bărbați, găsiți morți, fără nicio urmă de violență, într-o casă din Argeș

0
Publicat:

Trei persoane au fost găsite moarte duminică, într-o casă din comuna argeșeană Bârla. Polițiștii argeșeni au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Utilitară SML: FOTO Arhivă Adevărul
Utilitară SML: FOTO Arhivă Adevărul

Alerta s-a dat duminică seara.

În seara zilei de 30 aprilie, în jurul orei 21.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, într-o locuință din localitatea Bârla, este posibil ca trei persoane să fie inconștiente, întrucât nu răspund apelurilor aparținătorilor”, precizează IPJ Argeș.

Cei trei nu prezentau urme de violență

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, împreună cu pompierii argeșeni, s-au deplasat la fața locului și au pătruns în locuință, unde au găsit trei persoane, o femeie de 60 de ani și doi bărbați, de 67 de ani, respectiv 70 de ani, decedate, fără urme de violență, din primele verificări.

Trupurile celor trei persoane vor fi transportate la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, mai precizează IPJ Argeș.

Drame similare

Amintim că, în martie, doi bătrâni, soț și soție, au fost găsiți morți în casă, după ce vecinii și rudele s-au alertat că de câteva zile nu mai dau niciun semn de viață.

Pe 20 februarie 2023, o adolescentă în vârstă de 17 ani din localitatea dâmbovițeană Merii a fost găsită moartă în cadă de tatăl său. Oamenii legii iau în calcul fie o intoxicare cu monoxid de carbon, fie probleme medicale. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite