O femeie găsită inconştientă şi fiul ei, de opt ani, salvaţi dintr-un incendiu care le-a cuprins apartamentul

0
Publicat:

Un băiat de opt ani și mama sa au fost salvați în noaptea de marți spre miercuri din apartamentul lor din Topoloveni - Argeș, după ce locuința a fost cuprinsă de un incendiu.

Pompieri. FOTO arhivă ISU B-IF
Pompieri. FOTO arhivă ISU B-IF

„În cursul nopții trecute, în jurul orei 3.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, într-un apartament situat la etajul trei al unui imobil din orașul Topoloveni, ar fi izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat grupa operativă și polițiști de ordine publică din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, precum și pompieri, care au localizat și stins incendiul”, precizează IPJ Argeș.

Mama, în stare de inconștiență. Fiul, pe balcon

În apartamentul în care a izbucnit incendiul au fost găsiti o femeie (în stare de inconștiență) și un copil, fiul acesteia.

„În apartamentul în cauză, au fost identificate două persoane: în unul din dormitoare o femeie în vârstă de 35 ani, în stare de inconștiență, dar cu semne vitale și fiul acesteia, în vârstă de opt ani, care se afla pe balcon, conștient. Ambele persoane au fost preluate de către echipajele medicale și transportate la spital”, a explicat IPJ Argeș.

Polițiștii au asigurat măsurile de ordine publică și au sprijinit evacuarea persoanelor din blocul unde era situat apartamentul afectat de incendiu .

Cercetări într-un dosar de distrugere prin incendiere

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Totodată, se efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale în consecință.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite