Interlopul acuzat că l-a agresat pe primarul din Mioveni, lăsat liber. A fost pus sub control judiciar. Imagini cu incidentul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook Ion Georgescu
Foto: Facebook Ion Georgescu

Interlopul acuzat că l-a agresat pe Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni, a fost pus sub controlul judiciar, ceea ce înseamnă că Stelian Crăciun poate pleca acasă. Agresorul fusese reţinut sâmbără (12 februarie) dimineaţă, pentru 24 de ore.

În seara zilei de sâmbătă spre duminică, 12/13 februarie, cu puţin timp înainte de miezul nopţii, IPJ Argeş a anunţat că măsura preventivă luată împotriva lui Stelian Crăciun este controlului judiciar, nu arestul, cum se aştepta multă lume.

"Împotriva bărbatului de 55 de ani, din Mărăcineni, a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Prin aceeaşi măsură preventivă, au fost dispuse obligaţiile de a nu părăsi judeţul Argeş, de a nu se apropia de persoana vătămată sau de familia acestuia ori de locul de muncă, precum şi obligaţia de a nu comunica cu martorii din dosar", a precizat IPJ Argeş.

Incidentul a avut loc vineri seara, 11 februarie, chiar în biroul edilului.  

Primarul Ion Georgescu spune că Stelian Crăciun, împreună cu Daniel Otobîcu, patronul unui restaurant din Piteşti şi fost subordonat al edilului, pe vremea când lucrau la Dacia, reuşise să treacă de paznicul Primăriei, după l-au minţit pe acesta că sunt aşteptaţi în birou. Ajunşi la primar, Crăciun ar fi început scandalul: l-a înjurat pe edil şi l-a lovit. 

Stelian Crăciun susţine însă că el a fost cel agresat.

Îată şi imagini cu ce s-a întâmplat, în afara biroului, pe holul Primăriei Mioveni.

Sursă video: Arges-Stiri.ro

Cercetat pentru şantaj şi alte infracţiuni în alt dosare

Crăciun este fost consilier local în comuna Mărăcineni şi cumnatul primarului aceleiaşi comune, Nicolae Dascălu. A fost implicat în zeci de incidente grave în ultimii ani, fiind cercetat în cinci dosare pentru şantaj. 

Primarul din Mioveni nu este singura persoană agresată de Stelian Crăciun. Anul trecut a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru că l-a bătut şi şantajat pe Florinel Popescu, preşedintele PNL Mărăcineni. În 2020 a trimis mai multe sms-uri prin care ameninţa mai mulţi oameni de afaceri din Piteşti şi Mărăcineni cu moartea, violarea soţiilor şi incendierea unor spaţii, fabrici sau hale, unde reclamanţii îşi derulau afacerile.

 Vă recomandăm să citiţi şi: 

Primarul de la Mioveni, lovit de unul dintre cei mai agresivi interlopi din Argeş. Bătăuşul a fost reţinut
 

Poliţist făcut KO de un interlop. Cum explică Poliţia lipsa de reacţie rapidă a ofiţerilor prezenţi VIDEO

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite