Iniţiativă inedită: un patron de hosteluri din Bucureşti oferă cazare gratis protestatarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Maxim oferă cazare gratis pe toată durata protestelor FOTO: pagina personală Facebook
Tudor Maxim oferă cazare gratis pe toată durata protestelor FOTO: pagina personală Facebook

Tudor Maxim, un om de afaceri care deţine două hosteluri în Capitală, a venit cu iniţiativa de a oferi cazare gratuită, 130 de locuri, pentru cei care vor să vină în aceste zile la protestele legate de modificarea legislaţiei penale. Oferta a fost postată pe Facebook şi în doar o oră a stârnit mii de like-uri şi de share-uri.

Dacă ştiţi persoane ce vin la proteste din afara capitalei şi au nevoie de cazare în Bucureşti oferim locuri gratuit la cele 2 hosteluri ale noastre, Little Bucharest şi Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharest. Rugămintea e să daţi un email la adresa oldtown@littlebucharest.ro cu numele şi numărul persoanelor. Avem 130 de locuri în total şi in funcţie de câte avem disponibile zilele acestea sprijinim pe cei ce vin din afara Bucureştiului”, a fost postarea omului de afaceri din această dimineaţă de pe Facebook.

Ideea de a oferi cazare gratis pentru protestatari i-a venit lui Tudor Maxim deoarece este „îngrijorat de ce se întâmplă în România. Sunt în vacanţă pe plajă, nu pot fi prezent, dar simţeam nevoia sa fac ceva. Avem solicitari de cazare pe toate canalele, inclusiv de la un grup de elevi din Maramureş. Am primit sute de solicitări de cazare în mai puţin de o oră. Le confirmăm în ordinea primirii pe măsură ce vin. Este doar un mic gest. Oferta de cazare gratuită este valabilă oricât este nevoie.”

Iniţiativa tânărului om de afaceri nu se opreşte aici. Tot în această dimineaţă, Tudor Maxim a creat pe Facebook un grup prin care oricine îi poate ajuta pe protestatarii din provincie. Grupul, intitulat ”Cazare gratuită şi solidaritate pentru protestatari din afara Bucureştiului”, a strâns aproape 160 de membri şi reacţiile sunt deja impresionante. O cafenea oferă deja supă caldă şi ceai, iar numeroase persoane particulare din Bucureşti oferă zeci de locuri de cazare pentru protestatari. Sunt şi persoane din Constanţa, Bistriţa sau Cluj care oferă transport pentru protestatari.

Tudor Maxim deţine şase hosteluri în Bucureşti, în Bucovina şi la mare, un bar şi un restaurant, are o agenţie de turism şi mai multe afaceri online. În 2006 a fost ales Cel mai creativ tânăr antreprenor de către Leaders Foundation, iar în 2007 a fost desemnat Cel mai creativ tânăr antreprenor de către JCI Romania. Hostelurile pe care le deţine au primit mai multe Certificate de Excelenţă de la comunitatea internaţională Trip Advisor.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite