INFOTRAFIC Circulație restricționată între Pitești și Râmnicu Vâlcea. Un TIR a rămas blocat pe DN7

0
Publicat:

Circulația rutieră este restricționată, joi dimineață, pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, unde un TIR a rămas blocat pe șosea. Pe unul dintre sensurile de mers nu se mai poate circula.

  Șofer TIR. FOTO Shutterstock
Șofer TIR. FOTO Shutterstock

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 126, în zona localității Bascov, județul Argeș, din cauza unor defecțiuni tehnice, un autotren a rămas imobilizat pe suprafața de rulare. Din acest motiv, sensul către Pitești este oprit și se circulă alternativ, pe celălalt fir, pentru aproximativ 45 de minute.

Traficul rutier este oprit temporar, joi dimineață, și pe pe un tronson din DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, pentru efectuarea unor lucrări de toaletare a copacilor.

Tot joi dimineață, traficul rutier a fost restricționat pe Centura Capitalrei, pe prima bandă a sensului de mers către Șoseaua București-Poiești.

 Informații în timp real despre restricțiile de trafic determinate de evenimente rutiere pot fi accesate pe site-ul oficial - www.politiaromana.ro - secțiunea INFOTRAFIC.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite