INFOTRAFIC Ninsoarea şi viscolul închid circulaţia rutieră pe DN 2C, între Costeşti şi limita judeţului Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul rutier pe DN 2C, între localitatea buzoiană Costeşti şi limita judeţului Ialomiţa, a fost închis din cauza ninsorii şi viscolului, anunță Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

 Viscol FOTO Shutterstock
Viscol FOTO Shutterstock

Din cauza ninsorii şi a viscolului, CNAIR şi Poliţia Rutieră au decis închiderea circulaţiei pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 2C (km 0+000 - km 48+000) între Costeşti (judeţul Buzău) şi limita judeţului Ialomiţa, potrivit Agerpres

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate", se arată într-un comunicat de presă al instituţiei, transmis miercuri Agerpres.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul CNAIR, de pe site-ul www.cnadnr.ro (secţiunea Dispecerat - Situaţia Drumurilor Naţionale), dar şi paginile oficiale de Facebook şi Twitter ale instituţiei.

Alte restricții

Amintim că tot condițiile meteorologice nefavorabile au fost cele care au determinat miercuri Poliția Română să instituie restricții pe DN 22 Râmnicu Sărat – Băile și pe DN 2, între municipiile Buzău și Râmnicu Sărat, pentru autovehiculele grele.

  Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis miercuri o atenţionare Cod galben de vreme deosebit de rece şi ger persistent, valabilă până sâmbătă pe raza a 13 judeţe din țară.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite