INFOTRAFIC: Trafic oprit temporar pe DN 7. Șoferii, dirijați de piloți de circulație

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul rutier este oprit temporar, joi dimineață, pe un tronson de drum din DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, pentru efectuarea unor lucrări de toaletare a copacilor.

Poliție. FOTO Facebook Politia Română
Poliție. FOTO Facebook Politia Română

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că joi, 9 februarie, în intervalul orar 8 – 16, în funcție de condițiile meteorologice, se vor efectua lucrări de toaletare a vegetației din apropierea carosabilului, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 203+600 metri - 204+300 metri, în afara localității Brezoi din județul Vâlcea.

Circulația rutieră se opreștei în reprize de 20 de minute, fiind dirijată de piloți de circulație.

„Conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu atenţie şi să reducă viteza în zona lucrărilor semnalizate”, transmite centrul INFOTRAFIC.

 Amintim că  și miercuri traficul rutier a fost oprit temporar  pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, pentru permiterea efectuării unor lucrări similare.

 Tot joi dimineață, traficul rutier a fost restricționat pe Centura Capitalrei, pe prima bandă a sensului de mers către Șoseaua București-Poiești.

 Informații în timp real despre restricțiile de trafic determinate de evenimente rutiere pot fi accesate pe site-ul oficial - www.politiaromana.ro - secțiunea INFOTRAFIC.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite