INFOTRAFIC: Circulație îngreunată pe centura Capitalei după un accident cu un pieton grav rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul rutier este îngreunat, joi dimineață, pe centura Capitalei, după un accident în urma căruia un pieton a fost izbit de o mașină. Bărbatul, pensionar, este grav rănit.

Accident. FOTO Arhivă
Accident. FOTO Arhivă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN Centura București, Șoseaua Odăii (municipiul București), un autoturism a acroșat un pieton (bărbat, 78 de ani) ce a suferit răni grave și a fost transportat la spital.

„Traficul rutier este restricționat pe prima bandă a sensului de mers către Șoseaua București-Poiești, circulându-se doar pe banda nr. 2, pentru efectuarea CFL. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute”, a precizat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române .

Informații în timp real despre restricțiile de trafic determinate de evenimente rutiere pot fi accesate pe site-ul oficial - www.politiaromana.ro - secțiunea INFOTRAFIC.

Amintim că un accident similar a avut loc marți seara, într-o comună din Argeș. Victimă a fost o copilă de 16 ani. Fata a fost accidentată de un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din Pitești, care se deplasa pe DJ 659, pe raza localității Bradu, din direcția Suseni spre Pitești. Victima s-a ales cu leziuni și a ajuns la spital. 

În ianuarie, un pieton a fost ucis într-un alt accident rutier, produs în județul Gorj. Victima avea 62 de ani și era din comuna Slivilești.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite