Începe cel mai mare festival rock din mediul rural din România. Cargo, Trooper şi Bucovina, printre invitaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mii de fani sunt aşteptaţi la festivalul Stonebird din comuna argeşeană Corbi FOTO: Stonebird
Mii de fani sunt aşteptaţi la festivalul Stonebird din comuna argeşeană Corbi FOTO: Stonebird

Vineri 13 august, în comuna argeşeană Corbi începe a treia ediţie a Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din ţara noastră. Printre trupele de top ce vor urca pe scena de la Stonebird se numără Cargo, Trooper şi Bucovina. Mii de fani rock din toate colţurile ţării sunt aşteptaţi în cele două zile ale festivalului.

Vineri 13 august, începând cu ora 19.30, vor urca pe scena Stonebird de la Corbi trupele C.A.S.H., Riot Monk, Altar şi Alternosfera, iar la afterparty va cânta, după miezul nopţii, Korsar.

Sâmbătă 14 august, trupele ce vor concerta începând cu ora 19, patru trupe de top: Hollywood Rose (trupă-tribut Guns'n'Roses din Ungaria), Bucovina, Trooper şi Cargo, urmate la afterparty de Gili Barbu.

A treia ediţie a Stonebird va înregistra şi o premieră naţională: va fi primul festival rock din România tradus în limbajul mimico-gestual de către Lavinia Chiţu, interpretă autorizată de mai multţi ani în limbajul mimico-gestual. Lavinia va fi prezentă pe scenă, alături de muzicieni şi va transmite versurile pieselor pentru persoanele cu deficienţe de auz.

Trebuie spus că participarea la Stonebird este permisă doar pentru: persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut minimum 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; persoanele aflate în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Minorii sub 14 ani sunt exceptaţi de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la Stonebird şi de la verificarea în Registrul electronic de vaccinare.

Copiii de până la 12 ani au acces gratuit la Stonebird. Copiii care nu au împlinit vârsta de 8 ani au acces în zona de festival doar însoţiţi de un părinte. Copiii care nu au împlinit vârsta de 14 ani vor putea intra la festival doar însoţiţi de un adult. Persoanele cu dizabilităţi beneficiază de acces liber la Stonebird.

Trebuie precizat că triajul participanţilor la Stonebird va fi făcut pe terenul de pe drumul comunal 4 din comuna Corbi (lângă podul de peste Râul Doamnei) ce merge spre mănăstirea Corbii de Piatră, la doar câteva sute de metri de Primăria Corbi. În această locaţie se vor putea achiziţiona abonamente şi se vor distribui brăţările de acces la Stonebird pentru toţi participanţii la festival.

Cei care vor dori să cumpere abonament direct de la festival vor plăti 180 de lei. În preţ sunt incluse şi parcarea şi campingul.

La primele două ediţii ale festivalului Stonebird au cântat nume de prim rang ale rockului românesc şi internaţional precum: Dave Evans - primul solist al trupei AC/DC, David Reece - primul solist al trupei Accept, Cristi Minculescu, Valter & Boro New Jersey (Italia) - cea mai bună trupă-tribut Bon Jovi din lume, Timpuri Noi, ZOB, Alex Calancea & Lupii sau The Rock - trupă-tribut AC/DC.

Vă mai recomandăm şi: 

Dave Evans, primul solist AC/DC: „Mi-a plăcut mult acea Românie autentică şi superbă, nestricată de modernitate“

VIDEO Primar de provincie susţinut de două vedete ale rock-ului mondial. Ce mesaj i-a transmis primul solist al AC/DC

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite