Peste 8.000 de persoane aşteptate la cel mai mare festival rock din mediul rural din România. Cât costă abonamentele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând din această săptămână, s-au pus în vânzare abonamentele pentru a doua ediţie a Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România, ce se desfăşoară între 9 şi 11 august în comuna argeşeană Corbi. Preţul unui abonament pe 3 zile pentru cei care îl achiziţionează până pe 28 februarie este de 65 de lei.

Cel puţin 12 trupe de top din ţară şi de peste hotare vor concerta la Stonebird. După cum spune Mihai Capet, unul dintre organizatori, „peste 8000 de fani din ţară şi de peste hotare sunt aşteptaţi în cele trei zile ale festivalului Stonebird, dublu faţă de ediţia din 2018. Cinci trupe au confirmat deja prezenţa.

Vor concerta Cristi Minculescu, Valter&Boro, trupa Bucovina, precum şi trei formaţii ce au concertat şi anul trecut: ZOB, Alex Calancea Band şi The Rock-cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa”.

Vor fi două scene la festival, iar pe 10 august va fi organizat un cros umanitar contra unei taxe modice. Banii strânşi la cros vor fi donaţi pentru o cauză nobilă.

Cristi Minculescu: „Sunt sigur că Stonebird va deveni un festival care va schimba lumea”

cristi minculescu

„Suntem foarte bucuroşi să participăm la a doua ediţie a festivalului “Stonebird”, care a beneficiat de un public extrem de inimos anul trecut, atât din ţară, dar şi de peste hotare. Acesta este un semn că lineup-ul a fost unul de excepţie, la fel cum se prefigurează şi în acest an. Chiar ne gândeam la faptul că şi festivalul Woodstock a debutat într-un fel asemănător, iar în timp a devenit cel care a schimbat cu adevărat lumea, lucru care sunt sigur că se va întampla şi cu Stonebird, care a început deja ”să-şi desfacă aripile” ”, a declarat pentru Adevărul Cristi Minculescu.

La festival vor fi sute de locuri de parcare şi camping, numărul acestora crescând semnificativ comparativ cu ediţia de anul trecut.  

Legat de mâncare şi băutură, toţi participanţii la Stonebird vor primi un card pe care îl vor putea încărca cu ce sumă de bani doresc, iar băuturile şi mâncarea vor fi achiziţionate cu acest card. Organizatorii spun că, la fel ca în 2018, preţurile la festival vor fi cu mult mai mici faţă de alte festivaluri de profil.

Va fi în cadrul zonei de festival şi un mini-parc de aventuri şi va fi amenajat de asemenea un loc de joacă pentru copii.

La ediţia din 2018, vedeta festivalului a fost Dave Evans, primul solist al trupei AC/DC.

Ideea acestui inedit festival rock în mediul rural aparţine la patru tineri pasionaţi de rock: Mihai Capet-pilot de curse şi actor, Daniel Ignat-solistul trupei The Rock, Traian Mitroi-om de afaceri şi Bogdan Năstase-om de afaceri şi pilot de curse.

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite