FOTO VIDEO Trafic de coşmar pe Dealul Negru din cauza copacilor căzuţi pe carosabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pare de necrezut dar şi, când angajaţii de la drumuri vor să facă ceva de bine nu le iese.Şoferii care au circulat, astăzi, pe Dealul Negru au fost cu nervii întinşi la maxim. Claxoanele răsunau printre văi. Şi asta, din cauza câtorva muncitori care tăiau copacii pentru a nu exista riscul să se prăbuşească pe şosea.

Traficul a fost paralizat, în această după-amiază, pe DN 7, în zona Deduleşti. Preţ de cîteva ore, şoferii au mers bară la bară, formându-se coloane de maşini pe kilometri întregi. Totul a fost declanşat de acţiunea angajaţilor de la Drumuri Naţionale care tăiau copacii de pe marginea drumului. Această decizie a venit ca urmare a faptului că arborii constituiau un adevărat pericol pentru trafic, existând riscul să se prăbuşeascu în orice moment la un vânt puternic. Însă, operaţiunea, care are un scop bun, s-a dovedit a fi o adevărată nemulţumire pentru şoferii care circulau în acel moment prin zonă.

  Şoferii prinşi în blocajul de câţiva kilometri au claxonat continuu, manifestându-şi astfel nervii. ”Stau pe loc de aproape o jumătate de oră. Asta e România!”, a spus unul dintre participanţii în trafic. Un alt şofer mai recalcitrant claxona continuu şi bolborosea de mama focului ”Nu se poate. Doar în ţara noastră întâlnim aşa ceva. Sunt sub orice critică. Nu ştiu nici măcar să se organizeze.” După mai bine de o jumătate de oră, timp în care nu s-a circulat, angajaţii de la Drumuri Naţionale au mai tăiat un copac, l-au doborât la pământ, au strâns resturile de pe stradă, după care au dat liber la circulaţie pe o singură bandă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite