FOTO VIDEO La Teatrul de Păpuşi actorii au fost înlocuiţi cu fructe şi legume proaspete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatru pentru copii, prin care sunt învăţaţi să mănânce fructe şi legume proaspete şi, nicidecum, fast-food! Aceasta a fost tema unei piese de teatru organizată, astăzi, la ora 11.30, la Teatrul de Păpuşi Aşchiuţă.

Spectacolul cu păpuşi vegetale, realizate din fructe şi legume proaspete, a avut ca suport reinterpretarea basmului ”Frumoasa din pădurea adormită”.  Prin intermediul acestui spectacol s-a urmărit îndrumarea copiiilor şi deopotrivă a părinţilor spre reconsiderarea unui regim de alimentaţie sănătos, bazat pe consumul de alimente naturale.

Actorii principali au fost sculptaţi din legume şi fructe.Ducesa a fost o ridichiie de pământ, bătrânul duce un castravete verde.Pentru Ruşinosul viconte regizorul a ales un ardei roşu.Nici Marchizul nu a fost altceva decăt un păstârnac, iar aroganta arhiducesă spre deliciul copiilor a fost reprezentată de o lămâie acră.Dulcele duce un praz dulce.

   Donezi o jucărie şi intri gratuit la teatru

   O jucărie donată îi poate aduce copilului tău intrarea gratuită la Teatrul Aşchiuţă! Şi asta, pentru că, odată cu premierea spectacolului respectiv, s-a reluat Târgul de Jucării! Acest târg este dedicat copiilor, pentru a creşte cu sentimentul de generozitate în ”a dărui” şi ”a primi”. Astfel, copiii vor intra la spectacol fără să plătească contravaloarea biletului, cu condiţia să ofere o jucărie de care se pot despărţi. În această situaţie, adulţii vor fi singurii care vor plăti biletul. La sfârşitul spectacolului, fiecare copil va câştiga o altă jucărie, de la un alt copil darnic. Părinţii sunt rugaţi că jucăriile, oferite de copii, să se afle în stare bună.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite