Două persoane, găsite moarte într-o mașină răsturnată într-un pârâu, în Argeș. Cine a dat alarma

0
Publicat:

Două persoane au fost găsite fără viață într-o mașină răsturnată într-un pârâu, în județul Argeș. Persoana care a alertat autoritățile a spus că nu a fost martor la accident și nu știe de cât timp este răsturnată mașina.

Cele două persoane aflate în mașină au fost găsite decedate FOTO IPJ Argeș
Cele două persoane aflate în mașină au fost găsite decedate FOTO IPJ Argeș

La fața locului au sosit pompierii din Argeș care au găsit două persoane fără semne vitale într-un autoturism căzut în pârâul Dâmbovnic.

Conform  Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, autoturismul a fost găsit răsturnat în pârâul Dâmbovnic, de pe raza comunei Rociu, sat Șerbănești. La fața locului au intervenit pompierii de la Punctul de Lucru Rociu și Detașamentul Bradu cu două autospeciale , o barcă de salvare și o ambulanță SMURD. Cu ajutorul unui buldoexcavator, mașina a fost scoasă din pârâu.

La locul evenimentului a sosit un buldoexcavator din partea autorităților locale, cu autorul căruia să se poată creea vizibilitate și acces în interiorul autoturismului care se află răsturnat în apropierea unui mal. Autoturismul a fost extras, iar în interiorul acestuia au fost identificate două persoane de sex masculin, cu vârstele de aproximativ 50 de ani care, din păcate, nu prezintă funcții vitale”, transmite IPJ Argeș.

Doi dintre răniți erau inconștienți

Un autoturism s-a răsturnat pe 27 noiembrie 2022 în localitatea Siliștea, din județul Teleorman. Patru din cei șase oameni care se afau în mașină au fost răniți. Doi dintre ei au fost duși în stare de inconștiență la spital.

Polițiștii și pompierii au fost sesizați, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că pe DJ 701, în localitatea Siliștea, a avut loc un accident.

La fața locului, salvatorii au constatat că dintre cei șase pasageri ai mașinii, patru necesitau îngrijiri medicale și transportarea la spital, iar două dintre acestea, după ce au fost asistate medical, au refuzat transportul la UPU Alexandria”, precizează ISU Teleorman.

Patru victime, neîncarcerate, doi bărbați, de aproximativ 32 și 24 de ani, erau în stare de inconștiență, cu multiple traumatisme, iar celelate două persoane, o tânără de 22 de ani și un băiat de aproximativ 18 ani, erau conștiente și cooperante, prezentând diferite traumatisme.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite