Explozie puternică la o moschee din Pakistan, soldată cu cel puţin 25 de morți VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin 25 persoane au murit şi 120 au fost rănite în explozia puternică produsă luni în interiorul unei moschei din Peshawar, oraş din nord-vestul Pakistanului, a anunţat un reprezentant al administraţiei locale, transmit AFP, Reuters şi DPA.

Explozie într-o moschee din Pakistan FOTO Captură video
Explozie într-o moschee din Pakistan FOTO Captură video

Deflagraţia a fost rezultatul unui atentat sinucigaş cu bombă, dar ancheta este în desfăşurare, a explicat poliţia din Peshawar, care a precizat că incidentul a avut loc în timpul rugăciunii musulmane de după-amiază.

Poliţia a precizat că 96 de oameni au fost răniţi, dintre care numeroşi au fost duşi la spital.

Deocamdată atentatul nu a fost revendicat.

Moscheea se află în apropierea unei clădiri a poliţiei şi în interiorul lăcaşului de cult se aflau circa 260 de persoane în momentul exploziei.

''S-a întâmplat în timpul rugăciunii. O clădire cu două etaje s-a prăbuşit'', a declarat un martor pentru canalul local de televiziune Geo TV.

Potrivit poliţiei locale, bilanţul deceselor ar putea creşte întrucât mai multe persoane sunt prinse sub dărâmături. ''O parte a clădirii a căzut şi credem că mai multe persoane se află sub dărâmături'', a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei din Peshawar, Sikandar Khan.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite