Distracție de Crăciun în cluburile piteștene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteștenii s-au distrat în Ajun în Club Moondo (foto Facebook)
Piteștenii s-au distrat în Ajun în Club Moondo (foto Facebook)

Petrecerile au început încă de vineri seară și vor continua și în seara aceasta. Unele cluburi au prelungit distracția până a doua zi de Crăciun. După ce au desfăcut cadourile aduse de Moș Crăciun și au gustat din preparatele tradiționale de sărbători, tinerii piteșteni au ieșit în cluburile din oraș pentru a sărbători Nașterea Domnului, mai ales că petrecerile erau în toi încă din Ajun.

Week-end-ul de Crăciun a început în Illusion Club de vineri cu colindețe, când trupa Vis a deschis seara cântând colinde. Distracția a continuat apoi cu muzică de petrecere marca Illusion.

În ajunul Crăciunului, piteștenii puși pe distracție au avut parte de Robo Laser Show, iar în această seară, Moșul va aduce trupa Tibi Scobiola Band pentru a-i încânta pe petrecăreți.

Moș Crăciun le-a adus piteștenilor care s-au distrat în Club Agora un spectacol în premieră în orașul nostru. Este vorba de acrobație aeriană, dar și un show de animație incendiară. Week-end-ul cu petreceri de Crăciun continuă în această seară, în Club Agora cu multe surprize și Ellie White ca invitat special.

Și în club Moondo petrecerea de Crăciun ține trei zile. Vineri, invitații și juriul au ales-o pe Miss Fotomodela, iar aseară DJ Lanna a întreținut atmosfera, alături de animatoarele îmbrăcate în Crăciunițe provocatoare. În această seară vor urca pe scenă Sasha Lopez și Broono featuring Ale Blake. Prețul unui bilet de intrare este de 20 de lei.

Atmosfera incendiară din seara de ajun a fost asigurată în Zion Club de DJ Graphik și MC Cristian Daniel. În această seară, Moș Crăciun, elful și eschimoasele sexy sunt responsabile cu buna dispoziție a invitaților. În Zion Club distracția continuă și mâine seară, de la ora 23.00, la After Christmas Party.



Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite