Cum şi-a tâlhărit un tânăr soţia după ce s-au separat. Femeia a fost bătută crunt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook Poliţia Română
Foto: Facebook Poliţia Română

Un tânăr din Argeş, cercetat pentru tâlhărie calificată, a fost reţinut joi după punerea în aplicare a  unui mandat de aducere. Victima este chiar soţia sa, pe care a bătut-o crunt şi lăsat-o fără mai mute bunuri.

Tensiunile dintre cei doi soţi au escaladat în urmă cu două săptămâni, când bărbatul, acuzat de nu mai puţin de trei infracţiuni, s-a ales cu dosar penal. Poliţiştii au schimbat ulterior încadrarea, iar acuzaţiile care i se aduc l-ar putea băga în puşcărie

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal şi furt, iar în urma probatoriului administrat, a fost schimbată încadrarea juridică iniţială, în infracţiunea de tâlhărie calificată", precizează IPJ Argeş.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 23 ianuarie, în jurul orei 20,30, pe fondul unui conflict dintre persoana vătămată şi soţul său, de 29 de ani, din Moşoaia, de care se despărţise, bărbatul ar fi deposedat-o, prin violenţă, de mai multe bunuri.

Individul a fost reţinut

Pentru clarificarea situaţiei de fapt şi stabilirea încadrării juridice, a fost administrat probatoriu. Joi (10 februarie), bărbatul a fost condus la sediul poliţiei, în baza unui mandat de aducere. 

Soţul violent a fost reţinut tot astăzi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 Vă recomandăm să mai citiţi:

 EXCLUSIV. Ce spun experţii despre minorul care a lovit cu sălbăticie un alt tânăr: „Este violent prin natura lui“

Argeş: Dezvoltatorul care a ridicat un bloc autorizat cu două etaje adăugându-i o mansardă, reţinut

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite