Cum se prepară delicioasa reţetă de brownie fondant într-o manieră amuzantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vă prezentăm în articolul de mai jos un desert delicios şi uşor de făcut şi care sunt ingredientele de care aveţi nevoie pentru a-l prepara. Este vorba de brownie fondant, un preparat dulce ce va fi cu siguranţă pe gustul celor mari şi mici.

Cristian Ruşanu, chef la braseria Dell Arte din Piteşti, ne prezintă într-o variantă inedită şi amuzantă modalitatea în care puteţi prepara brownie-ul fondant: „Pas1. Ne spălăm pe mâini! Pas 2. Spălăm 9 oua, le spargem, le amestecăm cu 200g zahăr. Nu le batem. Nu au nici o vina că  #stamacasa. Pas 3. Topim 200 g unt bun cu 200 g ciocolată neagră. Răsfăţaţi-vă cu o ciocolată neagră mai scumpă. Ştiu că vă place! Pas 4. Amestecaţi cele două compoziţii între ele. Încet. Nu vă grăbiţi, nu trebuie să ajungeţi nicăieri!

Pas 5. Adăugaţi 300 g făină şi amestecaţi. Pas 6. Turnaţi compoziţia într-o formă unsă cu unt şi hop în cuptor, la 200 grade, timp de 15-20 minute. Nu o coaceţi prea mult. Trebuie să rămână un pic nefăcută la mijloc. Lăsaţi la rece câteva ore, doar e timp...”

Tot chef Cristian Ruşanu mai precizează că în compoziţie se pot pune şi fructe confiate, puţină coajă de portocală sau puţină dulceaţă.

În caz că vreţi să puneţi glazură la brownie-ul fondant, topiţi nişte ciocolată cu puţin lapte şi turnaţi deasupra.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite