„Cum recunoști un «prost» pe Transfăgărășan?” Reacția uluitoare a unui turist atacat de un urs pe care încerca să îl hrănească VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O înregistrare realizată de camera de bord a unei mașini arată un bărbat atacat de urs după ce încercase să îi dea o coajă de pâine. Turistul pleacă supărat pe reacția ursului, deși era de domeniul evidenței că exista un risc mare să fie atacat de sălbăticiune.

Un turist pe Transfăgărășan a oferit faza zilei. Camera de bord a unei mașini a înregistrat momentul în care bărbatul îi dă o coajă de pâine unui urs, dar sălbăticiunea îl atacă, iar turistul cade la pământ.

În loc să fie mulțumit că a scăpat fără răni grave, turistul se ridică supărat de jos, îi aruncă coaja de pâine ursului și pleacă, întorcându-se cu spatele la animal, fără să conștientizeze că putea fi atacat din nou de sălbăticiune.

„Cum recunoști un ,,prost" pe Transfăgărășan? Animalele sunt de vină. Tot omul nostru este supărat și îi aruncă coaja de pâine în sictir”, scrie autorul postării pe Facebook.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite