Cum a primit un şofer aer în loc de combustibil la o benzinărie din Argeş. Ce nereguli a descoperit Protecţia Consumatorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neregula a fost descoperită la o benzinărie din comuna Căteasca FOTO: citymaps.ro
Neregula a fost descoperită la o benzinărie din comuna Căteasca FOTO: citymaps.ro

O pompă de combustibil la staţia Fuel One din comuna argeşeană Căteasca contoriza costul cantităţii de combustibil livrate, ca şi când ar fi fost distribuită în mod real, însă în fapt containerul de combustibil era gol, au descoperit după un control efectuat miercuri 10 august inspectorii de la CJPC Argeş.

După o sesizare apărută în spaţiul public, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Argeş a desfăşurat o acţiune de control la staţia Fuel One din comuna Căteasca.

„Situaţia prezentată se referea la faptul că o pompă de combustibil funcţiona în continuare, deşi rezervorul corespunzător era gol, şi contoriza costul aşa-zisei cantităţi de combustibil livrate, ca şi când ar fi fost distribuită în mod real. Aceasta a fost confirmată la faţa locului de reprezentanţii operatorului economic şi "justificată" cu faptul că rezervorul (tip container) a fost epuizat. Din relatările verbale comisarii CJPC Argeş au înţeles că, deşi la golirea rezervorului, pompa s-a oprit iniţial - fapt care ar fi fost surprins pe camerele video de supraveghere - ulterior aceasta nu s-a blocat şi a continuat să funcţioneze", precizează reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

Reprezentanţii companiei Fuel One au comunicat verbal comisarilor de la Protecţia Consumatorului că persoana respectivă ar fi alimentat, totuşi, în mod real, cu o cantitate consistentă de combustibil pe care nu a mai plătit-o, cu titlul de gest comercial din partea operatorului economic.

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au constatat la aceeaşi benzinărie din Argeş nereguli referitoare la afişarea preţurilor şi la alte detalii de informare.

Acţiunea inspectorilor argeşeni va continua şi în zilele următoare la benzinăria din Căteasca. 

Vă mai recomandăm şi:

VIDEO Încăierare într-o benzinărie din Lunguleţu. Oamenii legii au amendat 7 bătăuşi 

Jaf la o benzinărie din Oradea. Un hoţ cu mască a intrat cu o armă în mână şi a fugit cu 2 sticle de vin 

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite