Jaf la o benzinărie din Oradea. Un hoţ cu mască a intrat cu o armă în mână şi a fugit cu 2 sticle de vin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Ilustrativă Shutterstock
FOTO Ilustrativă Shutterstock

Un bărbat care a jefuit o benzinărie OMV Petrom din Oradea este căutat de poliţişti. Acesta purta o mască chirurgicală şi a plecat cu două sticle de vin.

Benzinăria călcată de hoţ se află pe Calea Clujului din Oradea, iar incidentul s-a produs luni, 13 iunie, în jurul orei 1 noaptea. 

Hoţul a luat două sticle de vin în valoare de 70 lei şi a trecut pe lângă casier ţinând în mână un pistol despre care încă nu se ştie dacă a fost o armă de foc sau de jucărie. 

Imediat după plecarea bărbatului, casierul a sunat la 112.

Hoţul este căutat în prezent de poliţişti, după cum susţine purtătorul de cuvânt al instituţiei, comisarul şef Alina Fărcuţa. 

"Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea efectuează cercetări sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată", a explicat Fărcuţa. 

Cercetările, a mai spus tot ea, vizează identificarea autorului şi stabilirea împrejurărilor exacte în care a fost comisă fapta, "inclusiv clarificarea naturii şi detaliilor cu privire la presupusa armă”. 

Vă recomandăm şi: 

Unitate centrală cu documente interne, sustrasă din incinta Serviciului de Probaţiune Bucureşti. Birourile, sparte de trei ori în cinci zile 

Happy-end în jefuirea lui Charley Ottley. Jurnalistul britanic şi-a recuperat drona furată de trei copii

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite