Cristian Cioacă va afla miercuri dacă va petrece sărbătorile de iarnă în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul poliţist Cristian Cioacă află mâine dacă va face Crăciunul acasă, alături de băiatul lui Patrick, sau nu. Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au amânat pronunţarea asupra măsurii arestării preventiv. Motivul,  avocata lui Cioacă, Maria Vasii a depus aseară la dosar o cerere de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu alta mai blândă, de a nu părăsi localitatea.

Avocata Maria Vasii a formulat această cerere de înlocuire a arestului preventiv, folosindu-se de declaraţiile date de bona copilului la termenul de judecată ce a avut loc ieri. Elena Teodor a venit ieri în faţa judecătorilor  în urma unui mandat de aducere, deoarece niciodată nu a venit la proces, în calitate de martor, pentru că lucrează în străinătate. Fosta bonă a minorului Patrick Cioacă a spus ieri sub jurământ, că în cei doi ani şi şapte luni cât a avut grijă de copil, pe Cristian Cioacă şi pe Elodia Ghinescu, nu i-a auzit niciodată certându-se. Mai mult decât atât, femeia a spus că i-au lăsat impresia că formează o familie perfectă. Elena Teodor a spus că îşi menţine toate declaraţiile date în urmă cu şase ani, în faţa organelor de cercetare penală. De asemena, întrebată dacă îl crede pe Cioacă vinovat de dispariţia Elodiei, a declarat: ”Nu cred...Şi când spun acest lucru mă bazez şi pe faptul că imediat după dispariţia Elodiei, Cristi mi8-a spus să declar tot ce ştiu, pentru că el nu este vinovat.”

Indiferent dacă magistraţii vor dispune sau nu eliberarea lui Cristian Cioacă, următorul termen de judecată al apelului în dosarul de omor, este fixat pentru data de 13 ianuarie 2014, ora 10.00. În cazul în care răspunsul va fi negativ, Cristian Cioacă va petrece ce de-al doilea Crăciun în puşcărie. Fostul poliţist, acuzat că şi-a omorât şi tranşat soţia, pe avocata Elodia Ghinescu, a fost arestat în data de 5 decembrie 2012, în prezent fiind încarcerat la Penitenciarul Colibaşi.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite