Manelistul aflat în blindatul care a lovit mai multe maşini pretinde că şoferul a încercat să evite un copil VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manelistul Dani Mocanu într-o filmare pentru cel mai nou videoclip, pe un blindat englezesc, în Râmnicu Vâlcea; Colaj imagini
Manelistul Dani Mocanu într-o filmare pentru cel mai nou videoclip, pe un blindat englezesc, în Râmnicu Vâlcea; Colaj imagini

Un blindat englezesc de 11 tone, modificat în vehicul istoric pentru a putea circula pe drumurile publice, a provocat un incident rutier pe o stradă centrală din Râmnicu Vâlcea. Manelistul care l-a închiriat pentru o filmare a explicat ce s-a întâmplat.

Blindatul care a fost văzut miercuri, 13 aprilie, pe străzile din Râmnicu Vâlcea a fost protagonistul unui incident rutier, în urma căruia mai multe maşini au fost avariate, chiar în centrul oraşului, pe o stradă ce duce spre cel mai mare parc din municipiu: Zăvoi.  

Imaginele în care blindatul loveşte mai multe autoturisme parcate pe marginea drumului au devenit rapid virale pe reţelele de socializare. În ciuda lor, persoana care a închiriat vehiculul istoric pentru a filma un videoclip pretinde că s-a întâmplat cu totul altceva decât se vede în filmare. 

Dani Mocanu, manelistul care se afla la Râmnicu Vâlcea, în vehiculul blindat, în momentul producerii incidentului, susţine că şoferul ar fi tras brusc de volan pentru a evita un copil care îi făcea poze. În filmarea menţionată însă nu se vede nimic de acest fel. ci doar că pe sensul opus trec mai multe maşini. 

Reacţia lui Dani Mocanu vs. reacţia Poliţiei

„Omul (proprietarul maşinii - n.r.) din câte am văzut eu, a evitat un copilaş care îmi făcea poze. Erau oameni care făceau poze. Să îl vezi pe Dani Mocanu cu un tanc prin Râmnicu Vâlcea, nu vezi în fiecare zi. Au scos telefoanele şi au început să filmeze şi încercând să evite un incident mai neplăcut, omul a tras de volan şi asta este, a atins două maşini în parcare. A vrut să evite un copilaş”, a declarat manelistul pentru „Observatorul” Antenei 1.

Un blindat englezesc a avariat mai multe maşini pe străzile din Râmnicu Vâlcea, în timpul unei filmări

Poliţia Rutieră din Râmnicu Vâlcea, însă, l-a sancţionat pe şoferul vehiculului pentru „efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului”, cu o amendă cuprinsă între 580 şi 725 de lei. 

Manelistul s-a înţeles amiabil cu proprietarii maşinilor avariate

Dani Mocanu s-a declarat supărat pe faptul că s-a vehiculat ideea că el a fost cel care a provocat incidentul rutier şi a ţinut să precizeze că nu se afla la volan, fapt confirmat de altfel chiar de filmare în care se vede clar că se afla în partea superioară a blindatului admirând peisajul: Parcul Zăvoi în dreapta, râul Olăneşti şi dealurile Capela şi Petrişor la baza cărora se află.

Maşini avariate în Râmnicu Vâlcea de un blindat englezesc implicat într-o filmare Foto Eduard

Una dintre maşinile avariate de un blindat englezesc în Râmnicu Vâlcea închiriat pentru filmarea unui videoclip pentru o manea Foto Adrian Pană

Manelistul a mai precizat că s-a înţeles cu proprietarii autoturismelor lovite şi a menţionat că nu au existat probleme cu aceştia. N-a comentat nimic despre amenda primită de şofer.

„Un videoclip cum nu a mai văzut România”

Dani Mocanu s-a plimbat cu blindatul englezesc aparţinând nepotului unui afacerist vâlcean prin mai multe locuri din Râmnicu Vâlcea, pentru a-şi realiza videoclipul celei mai noi manele. O scurtă filmare postată ulterior pe Tik-Tok îl arată pe Dealul Capela, tot sus pe blindat, în timp ce este întrebat cum se simte la înălţime: „M-am obişnuit. Eu am fost mereu la înălţime”, a răspuns acesta. 

Filmarea este însoţită de următorul text: „Am fost, sunt şi voi rămâne unic! Ceea ce fac eu a depăşit de mult nivelul României”. În comentarii, cei mai mulţi fac glume pe seama incidentului rutier în care a fost implicat: „Şi maşinile alea lovite ce părere au. Sper că nu ai asigurare la... pentru tanc!”.

Manelistul Dani Mocanu într-o filmare pentru cel mai nou videoclip, pe un blindat englezesc, în Râmnicu Vâlcea

Manelistul Dani Mocanu le-a mai transmis fanilor săi că videoclipul filmat la Vâlcea va fi unul cum nu s-a mai văzut în România. 

Transportorul blindat ALVIS SARACEN, cu o greutate de 11 tone, produs între anii 1952 - 1976, este deţinut legal, cu documente valabile, de un vâlcean cu permis de Marea Britanie de unde a fost achiziţionat şi vehiculul istoric, modificat pentru a putea circula pe drumurile publice. 

Vă mai recomandăm şi:

Un blindat englezesc a distrus mai multe maşini, la filmarea unui videoclip al manelistului Dani Mocanu VIDEO

Substrat rasist uluitor în cazul crimei de la Mediaş. Ucigaşul femeii de 74 de ani este un adolescent de 17 ani 

Râmnicu Vâlcea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri