VIDEO Accident pe DN 65, în Argeș. Una dintre victime s-a ales cu un braț amputat. Printre răniți, și un copil

0
0

UPDATE Traficul rutier a fost reluat pe DN 65,  după un blocaj din cauza unui accident grav cu două mașini implicate și șase răniți, produs în localitatea argeșeană Lunca Corbului. Una dintre victime și-a pierdut un braț.

Una dintre victime a fost extrasă cu descarcerare. FOTO ISU Argeș
Una dintre victime a fost extrasă cu descarcerare. FOTO ISU Argeș

UPDATE Traficul rutier a fost reluat pe DN 65.

„Pe lângă bărbatul de aproximativ 36 de ani care a suferit amputarea membrului superior drept, un alt bărbat, cu vârsta de 49 de ani, prezenta politraumatisme, iar o femeie cu vârsta de 20 de ani a suferit atac de panică,. Victimele acestea au fost transportate la spital de către echipajele SMURD”, explică ISU Argeș.

Echipajele Serviciului Județean de Ambulanță au preluat și transportat la spital copilul de șase ani, cu leziuni ușoare și o femeie cu politraumatisme.

A șasea persoană, o femeie, a fost monitorizată la locul accidentului.

Știrea inițială:

Accidentul rutier a avut loc în apropierea unui cunoscut restaurant din comuna Lunca Corbului, Argeș. Unul dintre cele două  autoturisme implicate a ieșit în afara părții carosabile.

Intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stins incendii, o autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD, alături de un echipaj SAJ. Pentru una dintre victime a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a o extrage din autoturism, acesta prezentând și amputație la un membru”, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

Este vorba de un bărbat de aproximativ 36 de ani, care și-a pierdut brațul drept.

Un copil, printre răniți

În fiecare dintre autoturisme se aflau câte trei persoane, iar printre acestea, și un copil (băiat) în vârstă de șase ani, care a suferit leziuni ușoare.

Patru dintre adulți și copilul sunt transportați la unitățile spitalicești pentru îngrijiri și investigații medicale.

În mașina cel mai grav avariată se aflau trei persoane. FOTO ISU Argeș
În mașina cel mai grav avariată se aflau trei persoane. FOTO ISU Argeș

Cea de-a doua mașină a rămas pe marginea carosabilului. Potrivit IPJ Argeș, traficul rutier este blocat pe perioada efectuării măsurătorilor.

La acest moment, polițiștii Serviciului Rutier au procedat la efectuarea cât mai rapidă a cercetării locului faptei, pentru stabilirea împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, și reluarea traficului rutier”, A precizat, cu puțin timp înaintea orei 14 IPJ Argeș.

În cea de-a doua mașină se aflau tot trei ocupanți. FOTO ISU Argeș
În cea de-a doua mașină se aflau tot trei ocupanți. FOTO ISU Argeș
Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri