Accident rutier pe A1. Cinci mașini au fost implicate, iar o victimă a ajuns la spital

0
Publicat:

Cinci mașini au fost implicate într-un accident rutier produs pe A1 în după amiaza zilei de vineri, 21 octombrie. Circulația s-a desfăurat cu greutate în zona kilometrului 45, pe sensul București-Pitești.

Accident rutier pe A1 FOTO: ISU Giurgiu
Accident rutier pe A1 FOTO: ISU Giurgiu

O femeie, în vârstă de 51 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această după-amiază, pe A1 București-Pitești, la kilometrul 45, pe sensul către Pitești.

„În eveniment au fost implicate cinci autovehicule. Femeia rănită era pasageră într-una dintre mașini. Acesta a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la spital”, transmite ISU Giurgiu.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la trei dintre autoturisme și au acționat pentru sablarea părții carosabile, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

O victimă a ajuns la spital FOTO: ISU Giurgiu
O victimă a ajuns la spital FOTO: ISU Giurgiu

Și Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 45, pe sensul către Pitești, în zona localității Vânătorii Mari, județul Giurgiu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate cinci autovehicule, în urma căruia o persoană a suferit răni ușoare, urmând să fie evaluată medical la fața locului.

Traficul rutier a fost oprit pe a doua bandă pe sensul către Pitești, circulându-se dirijat doar pe prima bandă. Reluarea normală a circulației s-a produs după 30-45 de minute de la momentul accidentului. 

În cursul acestei săptămâni, o tânără în vârstă de 19 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs în localitatea Mârșa, județul Giurgiu. Acesta conducea o motocicletă, în eveniment fiind implicat și un autoturism.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. Paramedicii au preluat persoana rănită și au transportat-o la spital.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite