Weekend cu trei reprezentaţii la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorii teatrului din Piatra Neamţ oferă publicului câte un spectacol în fiecare zi de weekend. Două din cele trei reprezentaţii se vor juca în Sala Mare a TT-ului pietrean.

Iubitorii de teatru sunt invitaţi vineri, 21 februarie, de la ora 19.00 să vizioneze spectacolul cu piesa „O... ladă“, creaţie colectivă după Ion Creangă, în regia lui Alexandru Dabija. Din distribuţie fac parte actorii Nora Covali, Corina Grigoraş, Ecaterina Hâţu, Cătălina Ieşanu, Ingrid Robu, Adina Suciu, Alexandra Suciu, Cezar Antal, Răzvan Bănuţ, Dan Covrig, Victor Giurescu, Dragoş Ionescu, Costel Manole şi Rareş Pîrlog. 

Sâmbătă, tot de la ora 19.00, în Sala Sudio a Teatrului Tineretului va fi pusă în scenă reprezentaţia „Ai grijă ce-ţi doreşti!“, spectacol realizat de actorul Tudor Tăbăcaru, care va şi juca în piesa de teatru alături de Rareş Pîrlog.

Pentru ultima zi din acest weekend, duminică, 23 februarie, publicul poate urmări, de la ora 19.00 spectacolul cu piesa „Frumoasa călătorie a urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt“, de Matei Vişniec, în regia lui Adrian Tamaş. Din distribuţie fac parte actorii Daniel Beşleagă, Nora Covali şi Dragoş Ionescu.

Biletele pot fi achiziîionate de la agenţia teatrală deschisă de marţi până vineri între orele 11-12 şi 16-19, iar sâmbătă şi duminică de la 16 la 19. Rezervări de bilete pot fi făcute la telefon: 0233 211.036, 0752149735 sau la adresa de e-mail rezervarebiletett@gmail.com (de luni până vineri). Pentru a fi valabile, biletele aferente rezervărilor trebuie achitate cu două zile înaintea spectacolului.

Citeşte şi:

Premieră la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ. Reprezentaţia va avea loc în sala studio din subsolul clădirii

Actorii teatrului din Piatra Neamţ înghesuiţi în cabine de mobilierul supradimensionat

Piatra Neamţ


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri