Un bărbat a murit după ce a încercat să traverseze, cu piciorul, râul Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 52 ani a murit joi, după ce ar fi încercat să traverseze, cu piciorul, râul Bistriţa, în zona localităţii Poiana Teiului, potrivit Agerpres. Omul își vizitase rudele și mergea acasă.

Tragedie în râu. Foto arhivă IGSU
Tragedie în râu. Foto arhivă IGSU

Când a pleacat spre casă, omul le-a spus rudelor sale că va traversa râul pe jos, pentru că apa este mică.

Când a văzut că nu a mai ajuns acasă, familia a sunat la 112.

„Echipajul de poliţie s-a deplasat la faţa locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 52 ani, din Poiana Teiului, ce ar fi avut intenţia de a traversa râul Bistriţa pentru a se deplasa la domiciliu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Nu a răspuns manevrelor de resuscitare

Bărbatul a fost găsit în albia râului. La faţa locului au intervenit paramedicii, pompierii şi cadre medicale din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ.

„Un bărbat de aproximativ 52 de ani a fost scos din apele râului Bistriţa, până la sosirea forţelor de intervenţie. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de către membrii echipajului SMURD şi SAJ. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Oamenii legii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă.

Amintim că, în octombrie 2022, un copil de şase ani, a cărui dispariţie a fost anunţată la 112 duminică seară, a fost găsit de poliţişti decedat, în albia unui râu, în localitatea arădeană Chisindia.

În urmă cu doi ani, un bărbat din Argeş a fost găsit mort în albia unui râu, unde apa abia ajunge la genunchi.

Piatra Neamţ


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri