O femeie a făcut stop cardiac şi a murit în timpul unei plimbări în zona Bâlea Lac, iar un bărbat a sfârşit în Lacul Zigoneni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă :Adevarul
Foto arhivă :Adevarul

O plimbare la munte s-a încheiat tragic, sâmbătă, pentru o turistă. Femeii i s-a făcut brusc rău şi a murit. De o zi tragică a avut parte şi un bărbat găsit mort în Lacul Zigoneni.


Prima tragedie s-a întâmplat în jurul prânzului.

"O femeie cu vârsta de 67 de ani, posibil cu probleme cardiace, în timp ce se afla într-o călătorie în zona Bâlea Lac i s-a făcut rău şi ulterior a intrat în stop cardio-respirator", precizează ISU Argreş.

La faţa locului se afla un echipaj al Salvamont Sibiu şi a fost solicitat echipajul SMURD de la Cota 2000, iar ulterior s-a cerut şi sprijinul unui elicopter SMURD.

"Femeii i-au fost efectuate manevrele de resuscitare, dar din păcate nu a răspuns, medicul de pe elicopterul SMURD declarând decesul", mai precizează ISU Argeş.

Tot sâmbătă, un echipaj de pompieri cu barca de salvare a fost solicitat să intervină în zona Noapteş, pentru a efectua căutări pe lacul Zigoneni, după ce au fost găsiţi nişte pantofi pe mal. 

"Pompierii au găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat, prins între nişte crengi din apropierea malului", precizează ISU Argeş.

  

Vă recomandăm să citiţi şi:

Un om a murit electrocutat şi alţi doi sunt răniţi după ce o autobetonieră a atins firele de înaltă tensiune

Toaleta de 400.000 de euro din Piteşti,  avariată după ce o noapte întreagă a fost  stropită de aspersoare. Cine le-a îndreptat spre „giuvaier”

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite