Record imbatabil stabilit de o mămică de 32 de ani din Neamţ. Are nouă copii, toţi flăcăi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mămică de 32 de ani din Neamţ a stabilit un record imbatabil. Are nouă copii, toţi flăcăi, ultimul venind pe lume zilele trecute la maternitatea Spitalului Municipal de Urgenţă din Roman. A declarat că şi-ar fi dorit o fetiţă, dar e bucuroasă şi aşa.

Corina, alături de cel mai nou membru al familiei FOTO Spitalul Roman
Corina, alături de cel mai nou membru al familiei FOTO Spitalul Roman

Conducerea unităţii sanitare din judeţul Neamţ a comunicat că, în condiţiile unei natalităţi din ce în ce mai reduse în România, familiile cu foarte mulţi copii sunt o raritate în ţară. Nu-i cazul în ceea ce priveşte un cuplu din Roman, după ce Nadia-Corina a adus pe lume, la doar 32 de ani,  al nouălea copil, toţi de sex masculin, ceea ce este un record imbatabil stabilit.

„După ce a născut opt băieţi, mămica în vârstă de 32 de ani a adus pe lume al nouălea copil, Bogdan Gabriel, la aproape 37 de săptămâni de sarcină. Băiatul, care la naştere a cântărit 3.000 de grame, a fost adus pe lume prin operaţie cezariană. Fiind prematur bebeluşul a beneficiat, câteva zile, de îngrijiri medicale speciale“.

Acestea sunt precizările de pe contul de socializare al Spitalui Roman. După ce a fost ţinut în incubator, bebeluşul este acum perfect sănătos, iar astăzi, 11 noiembrie 2022, a fost adus în salon lângă mamă, „crescând în braţele puternice ale mamei“, după cum a transmis Andreea Trifan, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare. Proaspăta mămică a precizat că şi-ar fi dorit o fată:

„Nu contează acum, important e să fie sănătos. Să fim cu toţii sănătoşi. Soţul lucrează la o firmă din oraş. Eu nu pot munci, pentru că trebuie să mă ocup de băieţi. Cel mai mare are 15 ani, dar pe cei mici trebuie să îi pregătesc de şcoală, să fac mâncare, să fac curat, să spăl. Uneori mai reuşesc să muncesc cu ora“.

Conducerea spitalului i-a făcut mamei câteva cadouri, obiecte de îmbrăcăminte pentru cel mic şi produse de igienă. Între 2017 şi 2021, la Maternitatea Roman s-au născut 7.962 de copii. 2.705 au fost în 2017, 1.173 în 2018, 1.103 în 2019, 1.169 în 2020 şi 1.312 în 2021. Iar în 2022, până pe 10 noiembrie, au văzut lumina zilei 832 de copii. În cazul a 53 dintre ei, mamele erau minore.

Piatra Neamţ


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri