Producții de teatru jucate la liceu și în club de actorii din Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică și luni, Teatrul Tineretului prezintă două spectacole apreciate de public în actuala stagiune. Reprezentația de luni seară va fi jucată într-un spațiu neconvențional.  

Iubitorii de teatru care nu au avut ocazia să vizioneze spectacolul „Eu te iubesc, eu te omor!", de Sorin Oros, pus în scenă de Tudor Tăbăcaru, actor al TT-ului pietrean, o pot face duminică seara, de la ora 19.00. Spectacolul care îi are în distribuție pe Corina Grigoraş, Victor Giurescu, Dragoş Ionescu, Cezar Antal, Daniel Beşleagă și Ştefan Zaharia se va juca la sala Colegiului Naţional „Petru Rareş".

 Luni, 7 mai, de la ora 20.30, actorii vor evolua în club Tonique, unde este programată reprezentația „Jocul de-a adevărul", de Lia Bugnar, în regia lui Ştefan Iordănescu. Comedia realizată de Teatrul Tineretului Piatra Neamţ în parteneriat cu Teatrul π Buni Piatra Neamţ îi are ca protagoniști pe Nora Covali, Matei Rotaru, Ecaterina Hâţu și Dragoş Ionescu. Scenografia este semnată de Dorothea Iordănescu, iar Lucian Moga este responsabil de light-design-ul reprezentației.

În zilele de spectacol se pot achiziţiona bilete din locaţia unde este programată reprezentaţia, cu 2 ore înainte de începerea acesteia.

Rămâi pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite