Destinul trist al unui elev de seminar. A fost găsit mort în apele Moldovei, după ce dispăruse în mod misterios

0
Publicat:

Un elev de seminar dispărut în mod misterios de la domiciliu la sfârșitul anului trecut a fost găsit mort în apele Moldovei, la acest sfârșit de săptămână. Anchetatorii urmează să stabilească dacă a fost vorba despre o sinucidere sau dacă tânărul a fost victima unei infracțiuni.

Tânărul a fost dat dispărut în decembrie anul trecut FOTO Arhiva familiei
Tânărul a fost dat dispărut în decembrie anul trecut FOTO Arhiva familiei

Duminică, 22 ianuarie, Poliţia Neamț a anunţat că a fost stabilită identitatea unui tânăr al cărui cadavru a fost scos cu o zi în urmă din albia Moldovei, la Cotu Vameş.

„Poliţiştii au stabilit identitatea persoanei, un tânăr în vârstă de 18 ani, a cărui dispariţie a fost mediatizată pe 9 decembrie 2022”, a transmis Poliţia Neamţ.

Dionisie Iamandi a plecat de la domiciliu pe 8 decembrie anul trecut şi de atunci nu s-a mai ştiut nimic despre el. Era elev în ultimul an la Liceul Teologic „Episcop Melchisedec Ştefănescu“ din Roman, la clasa de religie pastorală, iar în dimineaţa respectivă şi-a condus prietena la unitatea unde aceasta învaţă, Liceul „Petru Poni“.

Văzut în preajma unor „indivizi mai dubioși”

„Am fost la poliţie, am dat date, dar ne-am hotărât să apelăm şi la ajutorul presei. Poate lucrurile se mişcă mai uşor şi oamenii ne pot ajuta să-l găsim, apelându-ne la telefoanele pe care le-am făcut publice. Am fost anunţat de colegi că a fost văzut, ultima dată, în preajma unor cetăţeni mai dubioşi, în zona unui supermarket din Roman“, spunea Sergiu Iamandi, părintele seminaristului.

Tatăl elevului a mai spus că telefonul fiului nu mai era disponibil în ultimele zile, iar apelurile către el nu se mai formau. A aflat apoi că aparatul fusese amanetat.

Corpul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite