Contabila înjunghiată de directorul cuţitar din Neamţ: „Voi face greva foamei în faţa Ministerului Justiţiei!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doiniţa Pavăl a rămas surprinsă de decizia blândă dată agresorului FOTO Florin Jbanca
Doiniţa Pavăl a rămas surprinsă de decizia blândă dată agresorului FOTO Florin Jbanca

Femeia care în urmă cu doi ani a fost înjunghiată în timp ce era la birou, de către directorul firmei la care lucra, este uimită de clemenţa instanţei faţă de agresor. Acesta a primit o condamnare de 4 ani de închisoare cu suspendare, perioadă în care se va afla sub supraveghere.

Doiniţa Pavăl (51 de ani), contabila societăţii Commetex Piatra Neamţ, nu-şi explică cum au cântărit magistraţii faptele petrecute în ziua de 7 decembrie 2011, atunci când, Dumitru Leşovschi (73 de ani), a intrat în biroul unde aceasta lucra şi a înjunghiat-o cu un cuţit de vânătoare. Doar norocul, şi un coleg de plaier care a intervenit, au ajutat-o atunci pe Doiniţa Pavăl să nu fie ucisă de directorul furios.

„Intenţia lui a fost de a mă omorî, de a mă elimina. Chiar dacă şi-a recunoscut fapta, el nu şi-a cerut niciodată scuze de la mine, sau prin alţi colegi. Eu chiar mă aşteptam să-i dea măcar 10 ani de zile de închisoare pentru ce a făcut”, spune femeia.

După îngrijirile medicale primite şi zeci de zile de spitalizare la Piatra Neamţ şi Târgu Mureş, contabila s-a întors la serviciu, şi chiar a avut ocazia să-şi mai întâlnească agresorul. Acesta nu mai este director general al firmei, ci acum este doar acţionar. Instanţa de la Piatra Neamţ s-a pronunţat miercuri, 24 iulie, în acest dosar, condamnându-l pe Dumitru Leşovschi la 4 ani de închisoare, cu suspendare, în această perioadă el aflându-se sub supraveghere.

„Este o decizie nedreaptă, prelucrată în favoarea inculpatului. Sigur că o să atac decizia la Curtea de Apel Bacău, dar o să merg şi la Bucureşti, să fac greva foamei în faţa Ministerului Justiţiei. Sper să găsesc pe cineva care să mă asculte şi să reia de la început cercetarea. Este o bătaie de joc la adresa omului de rând. Dacă alţii doar au agăţat pe cineva cu un cui şi sunt condamnaţi, cum se poate ca atunci când hăcuieşti un om să fii liber?”, se întreabă femeia.

Contabila este nemulţumită şi de faptul că în procesul civil, instanţa i-a acordat suma de 40.000 de lei daune morale, nu şi contravaloarea pretenţiilor materiale solicitate, respectiv 50.000 de lei, banii consumaţi pe spitalizare şi tratamentele făcute după agresiune.

Citiţi şi:

Contabila unei firme din Piatra Neamţ înjunghiată de şef cu un cuţit de vânătoare

Directorul cuţitar din Piatra Neamţ a fost trimis în judecată 

Victima zace în spital, agresorul este în libertate

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite