Alegeri locale 2016 Neamţ. Primele declaraţii după aflarea rezultatelor la Primăria Piatra Neamţ şi CJ Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc a făcut primele declaraţii după încheierea votului FOTO: vestea.net
Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc a făcut primele declaraţii după încheierea votului FOTO: vestea.net

Alegeri locale 2016 Neamţ. Dragoş Chitic, ales primar al municipiului Piatra Neamţ şi liderii PNL şi PSD Neamţ au comentat primele rezultate ale votului de duminică, 5 iunie

Alegeri locale 2016 

Conform numărătorii voturilor exprimate duminică, 5 iunie 2016, Dragoş Chitic, candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ a reuşit să câştige funcţia în faţa contracandidatului PSD, deputatul Liviu Harbuz. Diferenţa între cei doi a fost de circa 1700 de voturi. 

„Mulţumesc pietrenilor pentru faptul că mi-au acordat un vot de încredere şi în cei patru ani nu îi voi dezamăgi. Am nevoie şi de o majoritate în Consiliul Local pentru a-mi susţine proiectele dar sunt convins că vom face o majoritate stabilă, care să fie de durată şi care să asigure funcţionalitatea Primăriei Piatra Neamţ. Ştim foarte clar ce avem de făcut, sunt proiecte concrete şi normalitatea pe care am instalat-o în Primăria Piatra Neamţ se va transforma, în următorii patru ani, în performanţă administrativă. Sunt convins că peste 4 ani, oraşul Piatra Neamţ va fi un oraş în care cetăţenii să se simtă bine, să crească nivelul de trai pentru fiecare dintre ei, un oraş modern, european, dezvoltat. Sunt convins că alături de mine vor fi oameni de calitate şi împreună cu echipa mea vom pune în practică proiectul Piatra Neamţ 2020”, a declarat Dragoş Chitic (PNL), după ce a aflat că a fost ales primar al municipiului Piatra Neamţ. 

„Din acest moment judeţul Neamţ are un câştigător: proiectul Neamţ 2020. De mâine, administraţiile locale şi administraţia judeţeană vor începe implementarea proiectelor din programul Neamţ 2020. Partidul Naţional Liberal a încheiat o etapă şi începe alta. Din acest moment vorbim de o echipă consolidată care are susţinerea cetăţenilor prin voturile de astăzi şi care va începe pregătirea pentru alegerile parlamentare din toamnă”, a declarat deputatul PNL Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ, imediat după încheierea procesului electoral.   

Alegeri locale 2016

Dacă PNL a reuşit să păstreze sub control cele două municipii din judeţ, Piatra Neamţ (Dragoş Chitic) şi Laurenţiu Dan Leoreanu (Roman), PSD a reuşit să păstreze în portofoliu cele trei primării de oraşe (Târgu Neamţ, Bicaz şi Roznov) şi peste 50 din cele 78 de primării comunale. De asemenea, PSD are, conform numărătorii parţiale, un avantaj în faţa PNL pentru majoritatea în Consiliul Judeţean, ceea ce îi dă ocazia să-şi adjudece şi preşedinţia CJ Neamţ. 

„Am convingerea că PSD câştigă în Neamţ într-o manieră categorică, aşa cum am mai spus. A fost o zi lungă, mă aştept să fie o noapte scurtă. A fost linişte, cu câteva excepţii, ne aşteptam să fie linişte. Cred că oamenii au ştiut ce au de făcut şi pe cine să voteze”, a declarat deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ. 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite