Pasajul de la centura de ocolire a Aradului, filmat din dronă. Stadiul lucrării care trece peste calea ferată Arad-București VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O filmare realizată din dronă arată stadiul lucrărilor la pasajul denivelat Arad peste CF Arad – București și Drumul Național 7. Termenul de finalizare este peste două luni.

Lucrările se apropie de final FOTO DRDP Timișoara
Lucrările se apropie de final FOTO DRDP Timișoara

Reprezentanții Direcției Regionale de Poduri și Drumuri Timișoara (DRDP ) anunță că stadiul lucrărilor la pasajul denivelat de pe centura de ocolire Arad este de aproape 70%.

Astfel, la șantierul pasajului denivelat de pe centura de ocolire Arad (DN 7) peste CF Arad – București au fost finalizate, zilele trecute, lucrările de amplasare a grinzilor.

Pe 12 deschideri ale podului au fost montate câte 9 grinzi a câte 22 de metri fiecare, iar peste deschiderea peste calea ferată, grinzi de 28 metri. Au fost finalizate și relocările de rețele electrice”, spun reprezentanții DRDP .

Totodată echipele antreprenorului SPIC SRL lucrează la placa de suprabetonare, la rampele de acces pe pasaj și montarea consolelor pentru trotuar etc.

iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/cXeShB9_j64?si=8vtC7TEpiJYxExr8" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

Lucrări în mi multe zone

Anul acesta au mai fost fianlizate și lucrările la alte pasaje din țară. De exemplu, la cel de la intrarea pe Autostrada Soarelui. 

„Suntem la Pasajul de la A2 și, da, suntem la final. Mai avem să punem plantele, azi-mâine punem plantele și dăm drumul la circulație. Nu înainte să facem testele de sarcină. Ia uitați camioanele noastre încărcate conform normativelor și stau pe pod, verificăm rezistența podului la sarcină, niciodată nu poate fi încărcat mai mult decât îl încărcăm noi acum. Am convingerea că totul va ieși în regulă, doar testare conform normelor, să ne asigurăm că totul este în regulă și dăm drumul la circulație”, a declarat în urmă cu câteva luni Robert Negoiță într-un videoclip live pe Facebook.

image
image

Lucrările la pasaj au început în aprilie 2022, iar termenul de finalizare anunțat de primar era sfârșitul anului 2022. Potrivit datelor făcute publice, investiția ar fi de 38 milioane de lei, iar constructorul este Algorithm Residential S3, una dintre firmele primăriei. 

Știri locale



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite