VIDEO ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Reprezentanţii ACL Bihor, încrezători în reuşita lui Klaus Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rezultate multumitoare pentru ACL Bihor
Rezultate multumitoare pentru ACL Bihor

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Scorul obţinut de Klaus Iohannis, în primul tur, i-a mulţumit pe reprezentanţii ACL din Bihor. S-au adunat la sediul partidului din Parcul Traiana şi au aşteptat afişarea exit poll-urilor.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Bucurie în rândul politicienilor din ACL Bihor la afişarea primelor rezultate. După o lună de campanie intensă, calificarea lui Klaus Iohaninis în turul doi al alegerilor prezidenţiale a fost motiv de bucurie.

“Se prefigura, de la începutul campaniei electorale, în ciuda tuturor mizeriilor propagate de PSD, rezultatul din această seară. Acesta arată că România începe să fie normală. Aşa că ceea ce ne dorim, se întâmplă de la o zi la alta spre această normalitaste. Toate dezinformările şi tot ce a fost denigrare la adresa lui Klaus Iohannis nu a putut să treacă dincolo de propaganda bolşevică a PSD-ului. A rămas acelaşi aparat de propagandă a minciuni şi de distorsionare a adevărului. În mintea românului nu mai încap aceste dezinformări şi aceste lucruri făcute ca şi acum 60 de ani”, a declarat Cornel Popa, preşedintele PNL Bihor.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Acesta a mai precizat că vor avea mult de lucru în cele două săptămâni care urmează, dar speră că la finalul lor România să aibă un preşedinte normal, care să-i ofere alte şanse.

“Cred că avem de lucru în aceste două săptămâni. Sunt convins că încă din seara aceasta putem spera la ceea ce speră toţi românii. Să avem un preşedinte normal, un preşedinte care să se apuce de treabă în România, să facă lucrul aşa cum a promis foarte bine, să nu se ocupe de dezinformări şi de propagandă de altfel decât de a promova România şi interesul ei în lume. Sunt convins că de astăzi încolo, Europa, România ne dă o altă şansă. Am mai avut această şansă în 89. Sunt convins că din nou România are această şansă, de a se normaliza”, a mai spus Cornel Popa.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Şi senatorul Gavrilă Ghilea, liderul PDL Bihor, a afirmat că prin clasarea pe locul al doilea, Klaus Iohannis a obţinut un scor bun, astfel că propaganda PSD-ului nu şi-a atins scopul.

“Aţi văzut rezultatele date de exit poll-uri. Se dovedeşte că toate propaganda lipsită de cel mai elmentar bun simţ nu şi-a atins efectul. De fapt, lucrurile au mers înainte, nu poate fraierit. Românii au optat pentru un preşedinte care să poată îmbunătăţii imaginea externă a României serios afectată în ultimii doi ani şi jumătate. Vom face o campanie corectă, decentă, vom informa populaţia ce trebuie să voteze în 16 noiembrie pentru a schimba în bine România”, a spus Ghilea.

Mai puteti citi:

Laszlo Tokes: „Noroc că electoratul maghiar nu a urmat îndrumarea Uniunii Democrate Maghiare din România“

În şedinţa grupului parlamentar al Partidului Popular European, care a avut loc la Bruxelles, şeful grupului, Manfred Werner, a salutat alegerea lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte al României şi a urat toate cele bune delegaţiei române. Totodată, eurodeputatul Laszlo Tokes a avut o intervenţie criticând atitudinea UDMR.

VIDEO Cum explică Ioan Mang, liderul PSD Bihor, înfrângerea din Bihor: "Nu a fost un vot anti PSD. A fost un vot împotriva întregii clase politice"

După ce, în perioada de campanie electorală, social democraţii au dus o politică agresivă la adresa lui Klaus Iohannis, acum vin cu explicaţii destul de jignitoare pentru electorat.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite