Lupta pe frontul Facebook continuă. Ponta îl întrece pe Iohannis pentru o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis şi Victor Ponta FOTO Mediafax
Klaus Iohannis şi Victor Ponta FOTO Mediafax

Victor Ponta aniversează 1 Decembrie cu o victorie împotriva lui Klaus Iohannis, pe Facebook, aceasta fiind prima zi în care prim-ministrul înregistrează o creştere de peste 6.800 de fani, cu mai mult de 2.000 de like-uri peste ritmul de creştere al paginii preşedintelui ales, potrivit facebrands.ro.

Victor Ponta a trecut cu această ocazie de nivelul de 740.000 de like-uri în duminica dinaintea Zilei Naţionale şi a reuşit această performanţă cu ajutorul unor postări personale cu ocazia sărbătorii de Sfântul Andrei, ziua onomastică a fiului său, dar şi cu mesaje transmise cu ocazia alegerilor parlamentare din Republica Moldova. Cu toate acestea, preşedintele ales al României, Klaus Iohannis are în continuare un număr mai mare de fani. El a depăşit un milion după al doilea tur al alegerilor prezidenţaile, fiind aproape de 1.250.000 de fani.

„La mulţi ani de Sfântul Andrei tuturor românilor care poartă acest nume! Este o zi specială pentru creştinătatea românească. Să aveţi o zi minunată cu toţii! Irina şi toată familia îl sărbătorim azi pe Andrei! La mulţi ani tuturor celor care au azi o sărbătorită sau un sărbătorit în familie!”, a transmis prim-ministrul.

Klaus Iohannis a postat pe pagina sa  un mesaj de 1 Decembrie: "Anul acesta, odată cu votul istoric din 16 noiembrie, românii au reuşit împreună să dărâme mitul neputinţei noastre, să îngroape acel sentiment că totul este pierdut şi că România nu mai are viitor. Îndeplinindu-şi datoria de cetăţeni, românii din afara graniţelor au dovedit că ţara noastră are o mare şansă. După ani de dezamăgiri şi nereuşite, le spun astăzi românilor de pretutindeni că, oricât de greu ar fi, împreună vom clădi acel loc în care ne vom bucura să trăim, nu din care vom fi tentaţi să plecăm, vom întări în societatea românească ceea ce este de aşezat, cu viziune, cu calm şi răbdare. La mulţi ani românilor de pretutindeni!"

Spre seară, prim-ministrul a transmis un mesaj cetăţenilor din Republica Moldova, pe care i-a rugat să-şi convingă toţi prietenii la vot pentru a menţine drumul european al vecinilor de peste Prut.“Îi rog pe toţi prietenii mei moldoveni de aici, de pe Facebook, să iasă la vot. Şi, dacă pot, să-şi convingă şi alţi prieteni, pentru ca Moldova să nu se îndepărteze de UE! Îmi doresc din toată inima ca prin votul de azi cetăţenii Moldovei să decidă păstrarea drumului spre România şi Europa (aşa cum l-am imaginat cu premierul Leancă şi comisarul Oettinger la momentul inaugurării Gazoductului Iaşi - Ungheni!)”, a scris Ponta pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite