Târg de nunți și evenimente speciale pentru viitorii miri la Arena „Antonio Aexe”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul de nunți poate fi vizitat pe tot parcursul weekendului
Târgul de nunți poate fi vizitat pe tot parcursul weekendului

Un nou târg de nunți și evenimente speciale își deschide porțile pentru viitori miri, la Oradea. Începând de vineri și până duminică la Arena  „Antonio Alexe", Târgul Marriage & Events stă la dispoziția orădenilor interesați cu cele mai noi idei pentru o nuntă ca-n povești.

Tinerele care vor să se căsătorească, dar nu au găsit încă rochia perfectă, verighetele, invitațiile de nuntă sau tortul de vis, pot să facă o vizită la târgul de nunți și evenimente speciale care va începe vineri, de la ora 10.00, la Oradea. Nici viitori miri nu vor fi uitați, ei având posibilitatea să meargă acasă cu un costum perfect pentru cel mai importmat eveniment din viața lor. La târgul de anul acesta își vor expune serviciile mai mulți organizatori și furnizori pentru evenimente speciale precum restaurante și săli de nunți, decoratori, saloane de rochii de mireasă, costume de mire, saloane de coafură, bijuterii, magazine de accesorii, formații artistice sau dj-i.

Oferte pentru Crăciun și Revelion

Expo Marriage & Events reunește 60 de clienți din domeniu care se adresează cu precădere cuplurilor care doresc să își organizeze nunta în 2011, dar și celor care caută un restaurant pentru botezuri, banchete , zile de naștere sau petreceri. De asemenea, orădenii care vor călca pragul târgului vor putea consulta oferta expozanților cu petrecerile de Crăciun și Revelion, iar pe catwalk-ul amenajat în interior vor avea loc defilări de modă și pectacole muzicale.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite