Scene de groază în Bihor: un bărbat a spânzurat un câine care i-a intrat în curte. Au urmat cei ai unei vecine care l-a și plătit pentru serviciu

0
Publicat:

Scene de groază au avut loc marți, 26 martie, în localitatea Budoi, județul Bihor. Iritat de faptul că un câine al unui vecin i-a pătruns în curte și i-ar fi mușcat un porc, un bărbat de 55 de ani a lovit cu lopata animalul și l-a spânzurat cu o sfoară de un copac, în grădină, relatează eBihoreanul.

Trei câini au fost spânzurați de un bihorean de 55 de ani. Foto: Arhivă
Trei câini au fost spânzurați de un bihorean de 55 de ani. Foto: Arhivă

Întâmplarea nu s-a încheiat aici, ci a culminat cu cerința unei vecine care a fost martoră la spânzurarea animalului. Femeia de 28 ani l-a surprins pe bărbat chiar în timpul „acțiunii” și i-a cerut consăteanului său să aplice același tratament și celor doi câini ai săi.  

Ba mai mult, tânăra s-a oferit să-l și plătească pe bărbat dacă o scapă de animalele sale. Bihoreanul a trecut la fapte și a spânzurat și cei doi patrupezi ai vecinei sale. 

Conform unui comunicat transmis miercuri de Biroul de presă al Poliției Bihor, cazul a fost semnalat miercuri dimineața la Biroul pentru Protecția Animalelor. Ulterior, în aceeași zi, individul și tânăra de 28 de ani au fost săltați pentru interogatoriu. Bărbatul este acuzat pentru uciderea intenționată a animalelor, fără drept, iar femeia pentru instigare. 

De asemenea, individul a fost reținut pentru 24 de ore și dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Marghita. În final, procurorii au hotărât să ceară arestarea preventivă a bihoreanului, iar cererea va fi analizată de judecătorul de drepturi și libertăți din Marghita miercuri seara. 

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Bihor, sub atenta supraveghere a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite