Câine Husky, furat dintr-o curte din Buzău. Hoțul a fost identificat cu ajutorul unei camere de supraveghere VIDEO

0
Publicat:

Adolescentul de 14 ani a pătruns ușor în gospodăria femeii, dar s-a chinuit să scoată prada de acolo. Nu mult a lipsit ca puiul de Husky să fie rănit. Bietul animal a încercat să fugă, dar tânărul a perseverat.

La a doua încercare, a reușit să scoată câinele. Puiul a încercat și de data această să fugă, dar tânărul l-a găsit pe stradă. Proprietara de drept a sunat la 112 iar polițiștii l-au identificat pe adolescent. A dus câinele acasă, de unde puiul a fost recuperat.

„Din investigaţii, poliţiştii au stabilit în scurt timp că bănuit de comiterea faptei este un minor de 14 ani, care locuieşte în proximitatea imobilului persoanei ce deţine animalul de companie din rasa Husky. În noaptea de 24/25 februarie a.c., acesta ar fi pătruns prin efracţie în curtea femeii, ar fi ademenit patrupedul şi l-ar fi sustras. Patrupedul a fost descoperit la domiciliul minorului, fiind recuperat şi restituit proprietarei”, transmite IPJ Buzău.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările, urmând ca la finalizarea acestora să propună soluţia legală prin unitatea de parchet competentă.

Husky-ul este un câine renumit pentru calitățile sale fizice și comportamentale. Acești câini sunt apreciați pentru frumusețea lor distinctivă, pentru rezistența lor la condiții meteorologice reci și pentru personalitatea lor prietenoasă și energică.

Mulți oameni îi iubesc pentru capacitățile lor atletice și pentru faptul că sunt niște companioni minunați. Cu toate acestea, este important să se sublinieze că husky-ii necesită o pregătire și o atenție specială din partea proprietarilor lor pentru a se asigura că necesitățile lor fizice și mentale sunt îndeplinite.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite