Peste nouăzeci de liceeni orădeni au fost pregătiți pentru a-și alege carierele potrivite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liceenii participă la ateliere interactive
Liceenii participă la ateliere interactive

Aproape o sută de liceeni orădeni au participat la proiectul Grow 1.2, un program inovativ de lungă durată, prin care asociația studențească AIESEC Oradea și Școala de Valori pregătește tinerii în vederea unei cariere de succes. Evenimentul de încheiere al proiectului Grow 1.2 a avut loc în acest weekend, la Colegiul Național Mihai Eminescu, din Oradea.

„Programul Grow este desfăşurat pe o perioadă  de patru ani și işi propune să pregatească tineri încrezători, cu o bună cunoaştere a slăbiciunilor şi a punctelor tari pe care le au şi care acţionează responsabil în luarea deciziilor profesionale si personale", spune Răzvan Isai, vicepreședinte comunicare la AIESEC Oradea. Potrivit acestuia, programul educaţional a fost compus dintr-o serie de sesiuni interactive pe diferite teme, printre care: anteprenoriatul, organizarea timpului şi setarea obiectivelor. Pentru a fi relevante elevilor, sesiunile practice au fot pregătite împreună cu specialiştii de la Şcoala de Valori si psihologii din organizaţia ProCariere.

 Implicare

 Coordonatorul proiectului, Andrada Domokos, membru al organizației AIESEC Oradea, crede în succesul acestui proiect. „Am ales să mă implic deoarece cred că pot să fac o schimbare în comunitatea oradeană. Ştiu că efortul şi munca depusă nu au fost în zadar deoarece am ajutat elevii orădeni să îşi planifice cariera şi să îşi construiască un drum în viaţă", a spus Andrada Domokos.

 Pregătire

Elevii care au fost foarte activi pe perioada proiectului au primit diplome. Patru dintre ei au primit și premii speciale, constând în două sesiuni profesioniste pentru orientarea în carieră, oferite de ProCariere.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite