Pedagog de liceu, din Oradea, reţinut pentru agresiune sexuală. A pipăit un elev în sala de sport

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 46 ani din Oradea, pedagog la Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși din municipiu, a fost reţinut pentru 24 ore, miercuri seara, sub acuzația de agresiune sexuală, după ce a fost reclamat de un elev pe care l-a molestat în sala de sport. Pedagogul şi-a recunoscut fapta.

Pedagogul Dalacsi Felix a recunoscut acuzaţia şi a fost reţinut. Foto: Facebook
Pedagogul Dalacsi Felix a recunoscut acuzaţia şi a fost reţinut. Foto: arhiva personală/ Facebook

Incidentul a avut loc luni seara, în sala de sport din internatul liceului. Victima este un elev în vârstă de 15 ani, cazat în internatul liceului. Acesta se afla în sala de sport pe care conducerea şcolii o lasă deschisă, ca elevii din internat să poată face mişcare şi după orele de curs. Pedagogul a intrat, şi el, şi a început să-l pipăie pe mâini şi picioare pe băiatul care, şocat de gest, nu a apucat să se apere. 

A doua zi dimineaţa, însă, adolescentul s-a prezentat în biroul directorului şcolii ca să reclame agresiunea, iar acesta l-a chemat la discuţii şi pe pedagog. Bărbatul a recunoscut faptele şi şi-a dat demisia, pe loc. 

Conducerea şcolii i-a anunţat pe părinţii băiatului, dar şi Poliţia şi Direcția pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Bihor. 

Bărbatul, care se numeşte Dalacsi Felix, are 46 ani şi lucra din 2021 ca pedagog în internatul Liceului tehnologic Constantin Brâncuşi. În urma audierilor, el a fost reţinut, miercuri seara, pentru 24 ore,  iar joi va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea şi cel mai probabil şi în faţa instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. 

Dalacsi este anchetat pentru agresiune sexuală, faptă pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite