O femeie din Bihor a sunat la 112 ca să spună că fiul ei s-a sinucis. Motivul pentru care poliţiştii au încătuşat-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Bihor a ajuns în Arestul Poliţiei după ce, marți seara a sunat la 112 să sesizeze faptul că fiul ei s-a înjunghiat cu cuţitul de bucătărie în piept şi a murit. Ajunşi la locul faptei, poliţiştii au descoperit, însă, că băiatul femeii a fost, de fapt, ucis chiar de ea.

criminalist jpg

Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost înregistrat, marți seara, în jurul orei 20.30. Apelanta era o femeie în vârstă de 58 ani din localitatea bihoreană Borozel, care susţinea că fiul ei în vârstă de 34 ani s-a înjunghiat în zona pieptului cu un cuţit şi a murit. 

La fața locului au ajuns, în scurt timp, polițiștii din zonă, dar şi colegii lor de la Serviciul de Investigații Criminale, criminaliști şi un medic legist din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Bihor, iar din primele investigații, a reieșit că au de-a face, de fapt, cu o crimă: femeia şi fiul ei s-au certat la beţie, scandalul a degenerat iar femeia şi-a înjunghiat băiatul, cu un cuţit, în zona toracelui.

Ca urmare, cazul a fost preluat în coordonare de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, iar acesta a dispus reținerea femeii de 58 de ani, pentru 24 de ore, în Arestul Poliţiei Bihor iar joi va fi prezentată la Tribunalul Bihor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile. 

Ancheta este continuată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Criminala este cercetată, acum, pentru omor asupra unui membru al familiei şi, dacă va fi găsită vinovată, riscă până la 25 ani de închisoare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite