O adolescentă de 16 ani din Bihor a dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O adolescentă din localitatea bihoreană Ineu este căutată de poliţie, după ce a plecat de acasă în cursul zilei de vineri şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii bihoreni au fost sesizaţi luni, 9 septembrie de familia unei adolescente de 16 de ani, din Ineu, cu privire la dispariţia acesteia, conform ebihoreanul.ro.

Poliţiştii din Băile Felix au fost sezizaţi, luni 9 septembrie, cu privire la faptul că minora Covaci Carmen, în vârstă de 16 ani, din Ineu a plecat voluntar vineri în jurul orei 18:00 din Sânmartin şi nu a mai revenit.

Minora a mai fost plecată voluntar de la domicliu, fiind găsită de poliţiştii bihoreni. Adolescenta are aproximatv 1.60 m înalţime, 58 de kg, constituţie atletică, faţă ovală, ten măsliniu, ochi căprui, păr negreu, de lungime medie, fără semne particulare.

La momentul dispariţiei aceasta purta o pereche de pantaloni scurţi, albi cu negru, şi o geacă roz. Orice persoană care poate oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei este rugată sa contacteze cea mai apropiată secţie de poliţie sau să apeleze numărul unic 112.

Oradea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri