Milionarul Alexandru Mudura, patronul primului mall din Oradea, va fi înmormântat joi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Mudura
Alexandru Mudura

Omul de afaceri Alexandru Mudura va fi înmormântat joi după amiază. Slujba de înmormântare va avea loc de la ora 15.00, la Catedrala Romano-Catolică din strada Şirul Canonicilor nr. 2-3, în curtea Palatului Baroc.

“Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu, sunt rugaţi să vină cu un fir de floare în loc de coroană de flori”, este mesajul transmis de familia milionarului.

În vârstă de 75 de ani, omul de afaceri ducea pe picioare mai multe afecţiuni. De câţiva ani, suferea de cancer la prostată, pentru care a fost operat în repetate rânduri, iar anul trecut a suferit şi o intervenţie chirurgicală pe inimă, la Munchen.

Vestea morţii milionarului Alexandru Mudura a căzut ca un trăsnet peste cei care-l cunoşteau. Era o persoană care nu şi-a refuzat  nicio plăcere. Călătorea în toa­tă lumea şi alegea pentru relaxare locuri exotice din Caraibe, Acapulco, Saint Martin şi Rio de Janeiro.

Acasă, în Oradea, conducea un BMW ultimul model, dar şi un Cadillac, atunci când merge la pescuit. Era pasionat de picturi, icoane şi obiecte de artă cu care şi-a decorat “palatul”.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite