LOCAL KOMBAT „Muntele Bihorului" Sandu Lungu luptă cu „bestia“ Bob Sapp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandu Lungu „Muntele Bihorului“
Sandu Lungu „Muntele Bihorului“

Orădeanul Alexandru Lungu, alias „Muntele Bihorului" va face spectacol în această noapte, la Piatra -Neamţ, unde îl va înfrunta pe americanul Bob Sapp, în cadrul show-ului „Tari ca piatra". Cu zece kilograme în plus, orădeanul promite să-şi învingă adversarul prin K.O.

Sandu Lungu a ajuns la 170 de kilograme, iar în această noapte se va lupta cu „bestia" Bob Sapp, din Statele Unite ale Americii. Născut în 1974, Bob Sapp cântăreşte la rândul său peste 155 de kilograme, având experienţă de kickboxer, mixed martial artist, actor şi fost jucător profesionist de fotbal american. Bob Sapp luptă în special în Japonia, unde a apărut în nenumărate reclame şi emisiuni TV. Se pare că luptătorul american are şi talent la muzică, având în vedere faptul că a lansat CD-ul „It's Sapp Time". De asemenea, artistul MMA a apărut într-un episod din programul HBO intitulat „Real Sports with Bryant Gumbel".

La recomandarea lui Marius Vizer

Alexandru Lungu este antrenor de judo şi luptător în MMA (Mixed Artial Arts), fiind atras de acest sport de pe vremea când avea 5 ani.. „După ce m-am lăsat de lupte libere am făcut pauză un an. La un moment dat a venit la noi acasă Marius Vizer, atunci antrenor de judo. Acesta i-a propus tatălui meu să mă ducă la judo", povesteşte Alexandru. De la primul antrenament, Sandu nu a mai vrut să renunţe la judo, fiindcă i-a plăcut foarte mult chiar dacă trebuia să facă sacrificii pentru a ajunge un sportiv de performanţă. „Unul dintre cei mai buni ani ai mei în calitate de competitor a fost 1996. Atunci am obţinut locul I la Cupa Mondială de seniori, la categoria grea, şi am participat la Olimpidă la Atlanta. Acolo am reuşit să ajung pe locul IX. Am câştigat două meciuri şi am pierdut două meciuri, dar mă bucur că am avut ocazia să particip", spune sportivul. Chiar dacă nu a mai participat la competiţii de judo, Alexandru a început să participe la competiţii de MMA. Totul a început în 2005, când i s-a propus să participe la un concurs de MMA în Japonia. „Am acceptat propunerea de a lupta în Japonia pentru că vroiam să încerc ceva nou şi am luat şi o sumă serioasă de bani pentru un singur meci. Nu m-am pregătit atunci decât câteva săptămâni", povesteşte luptătorul. Sandu a pierdut acel meci dar asta nu l-a descurajat deloc, ci, dimpotrivă, l-a motivat să se antreneze mult mai serios. Din 2005 Sandu a participat la nenumărate Gale de MMA şi a ajuns unul dintre cei mai cunoscuţi luptători de MMA din România.

 

 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite