Doi bărbaţi din Bihor, zdrobiţi sub un utilaj forestier, în pădurea Pârâul Negru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din Bihor au fost găsiţi morți, miercuri, 28 septembrie, sub un utilaj forestier într-o pădure. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au declanşat cercetări pentru a afla circumstanţele în care s-a produs tragedia. 

Cei doi bărbaţi au murit striviţi sub un utilaj forestier foto: Bihoreanul
Cei doi bărbaţi au murit striviţi sub un utilaj forestier foto: Bihoreanul

Victimele sunt un bărbat în vârstă de 49 ani din municipiul Beiuş şi un altul în vârstă de 56 ani din satul Lazuri, comuna Roşia.

Cei doi bărbaţi au fost găsiţi decedaţi într-o pădure din apropierea satului Lazuri, denumită "Pârâul Negru", de un tânăr din localitatea Bratca, miercuri dimineaţa, 28 septembrie, în jurul orei 6.30. Acesta a sunat imediat la numărul de urgenţă 112, pentru a solicita ajutor.

Mai multe echipaje de Poliţie, criminalişti, dar şi echipaje medicale au fost trimise la locul accidentului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru cele două victime.

Din nefericire, echipajele medicale sosite la fața locului au constatat decesul celor doi bărbați. Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul în vârstă de 56 de ani, a fost găsit lângă un Taf răsturnat, în timp ce victima de 49 de ani, a fost descoperită sub cabina utilajului forestier.

Din primele investigaţii, nu există suspiciuni că cele două persoane au fost victimele unei infracţiuni. „Circumstanţele în care s-a produs tragedia vor fi stabilite în finalul cercetărilor", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor. 

Sesizaţi despre accident, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă au făcut verificări în caz, dar susţin că nu există date ca cei doi bărbaţi să fi fost angajaţi ale vreunei societăţi comerciale cu drept de exploatare în pădurile din zonă.

„Familiile celor doi bărbaţi pretind că cei doi au plecat marţi seară la cules de ciuperci. Va stabili Poliţia ce s-a întâmplat", susţin surse din ITM Bihor.

Cercetările în caz sunt efectuate de poliţiştii Secției 2 de Poliție Rurală Beiuș, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite