Accident nimicitor la Oradea: o mașină a fost tăiată în două. Miracolul de care a avut parte șoferul FOTO

0
Publicat:

Un grav accident rutier a paralizat traficul pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, în noaptea de marți, 19 martie, lângă sediul Electrica.

Mașina, făcută zob în urma impactului FOTO grupul Facebook Info Trafic Bihor & Oradea
Mașina, făcută zob în urma impactului FOTO grupul Facebook Info Trafic Bihor & Oradea

Potrivit martorilor oculari, evenimentul a avut loc în jurul orei 23:00, atunci când un șofer, îndreptându-se spre centrul orașului, a pierdut controlul volanului și a lovit violent un stâlp metalic de protecție înainte de a intra în pasaj.

Impactul a fost unul devastator. Mașina a fost, practic, tăiată în două. Cu toate acestea, un miracol al sorții a făcut ca șoferul, singurul ocupant al vehiculului, a reușit să scape teafăr și nevătămăt, potrivit ebihoreanul.ro.

La locul tragediei au intervenit rapid mai multe echipaje de poliție, împreună cu autospecialele echipate cu modul de descarcerare de la ISU Crișana și personalul medical specializat al SMURD Bihor. Circulația în zonă a fost oprită temporar, pentru efectuarea cercetărilor la fața locului.

Pe grupurile de Facebook au apărut mai multe imagini, realizate de martori, inclusiv o filmare realizată cu camera de bord de către un alt șofer. Aceasta surprinde întocmai momentul impactului puternic.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite