Accident cu cinci victime în județul Galați, după ce o mașină s-a răsturnat și a ajuns în câmp

0
Publicat:

Un accident cu cinci victime a avut loc pe DN24, în județul Galați, în noaptea de marți spre miercuri, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat. Răniții au fost duși la spital.

O mașină s-a răsturnat în câmp FOTO: ISU Galați
O mașină s-a răsturnat în câmp FOTO: ISU Galați

Accidentul a avut la intersecția DN 24 D cu DJ 261 A, între localitățile Scânteiești si Cuca, în județul Galați. Cinci persoane au fost rănite, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat, cel mai probabil din cauza vitezei. 

La fața locului, echipajele operative din cadrul Detașamentului de pompieri Galati au intervenit cu o autospecială de stingere, o descarcerare grea, un echipaj SMURD, o ambulanță si un echipaj ATPVM.

Accident cu cinci victime în județul Galați FOTO: ISU Galați
Accident cu cinci victime în județul Galați FOTO: ISU Galați

„În urma evenimentului, au rezultat cinci victime, o femeie încarcerată și patru bărbați, cu traumatisme cranio-faciale, la membrele superioare și inferioare. Cele cinci victime de cod galben,  au fost transportate la spital. Concomitent au fost asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”, a precizat ISU Galați. 

Accident teribil pe DN 25, în Galați

Un bărbat de 31 de ani a fost grav rănit, 2 februarie, după ce căruţa pe care o conducea şi un autoturism s-au ciocnit, pe DN 25, în judeţul Galaţi. O pasageră din autoturism a fost preluată de echipajele medicale.

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă, 2 februarie, în satul Vameş, comuna gălățeană Piscu, după ce un autoturism şi o căruţă care traversa DN 25, în zona Gării, s-au ciocnit.

„Căruţaşul în vârstă de circa 30 de ani, inconştient, a fost preluat de ambulanţa SMURD. O a doua victimă, (femeie), ocupanta locului din dreapta şoferului autoturismului, este conştientă şi va fi preluată de un echipaj SAJ din staţia Tudor Vladimirescu. Calul este decedat”, au transmis reprezentanții ISU Galaţi.

Din primele verificări ale polițiștilor a reieşit că un bărbat, în vârsta de 66 de ani, domiciliat în municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, având direcţia de deplasare dinspre municipiul Tecuci către municipiul Galaţi, când a ajuns în interiorul localităţii Vameş, a intrat în coliziune cu o căruţă tractată de un cal, care se deplasa din sens opus şi era condusă de un bărbat, de 31 de ani, din comuna Piscu.

Conducătorul auto deţine permis de conducere valabil, iar la testarea alcolscop rezultatul a fost negativ.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite