Zi neagră pe drumurile din China. Peste 14 morți în urma a două accidente rutiere petrecute în aceeași zi

0
Publicat:

Două evenimente rutiere s-au petrecut marți, 19 martie, în China. Trei persoane au murit și alte 16 s-au ales cu răni, după ce un conducător auto a intrat cu mașina într-o mulțime de oameni, în timp ce alte 14 au murit și 37 au fost rănite în urma unui accident din nordul țării.

Două accidente rutiere au avut loc marți în China. FOTO Shutterstock (Arhivă)
Două accidente rutiere au avut loc marți în China. FOTO Shutterstock (Arhivă)

Primul eveniment rutier a avut loc în dimineața zilei de marți, la Colegiul profesional și tehnic din orașul Taizhou, provincia Zhejiang din estul Chinei. Potrivit cercetărilor inițiale, autorul accidentului este un tânăr care studiază la această instituție de învățământ. 

Conform poliției locale din Taizhou, răniții sunt în stare stabilă. Tânărul a ajuns în custodia autorităților, iar oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz, conform China Daily

De asemenea, în aceeași zi, doar că după-amiaza, s-a petrecut un alt accident rutier în nordul Chinei în care a fost implicat un autobuz. Evenimentul a avut loc la puțin timp după ora locală 14.30, conform televiziunii de stat CCTV, citând autoritățile locale din provincia Shanxi. 

Autobuzul, care transporta 51 de persoane, s-a izbit de peretele unui tunel de autostradă, relatează NDTV

Agenția de știri de stat Xinhua a confirmat bilanțul morților și al răniților într-un material separat, fără a oferi detalii despre starea celorlalți pasageri. 

China



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite