Un ieşean de 71 de ani şi-a ucis concubina cu sânge rece şi riscă să-şi petreacă restul vieţii în spatele gratiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO bzi.ro
FOTO bzi.ro

Concubina bărbatului nu s-a putut apăra, întrucât avea probleme locomotorii şi nu se putea mişca singură. Ieşeanul riscă să-şi petreacă ultimii ani din viaţă în spatele gratiilor, pedeapsa pentru astfel de fapte fiind între 10 şi 20 de ani.

Relaţia dintre noi pensionari din Iaşi s-a terminat într-un mod cât se poate de îngrozitor. Un bărbat în vârstă de 71 de ani şi-a ucis concubina cu sânge rece, sugrumând-o cu o curea. Femeia nu s-a putut apăra, întrucât avea probleme locomotorii şi stătea la pat. 

Crima a avut loc pe data de 7 martie, atunci când, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul în vârstă de 71 de ani şi-a sugrumat soţia cu o curea. Totul ar fi început cu o ceartă, spun anchetatorii. 

„M.C. (71 de ani) i-a aplicat victimei, concubina sa, aflată în stare de vulnerabilitate fizică datorită stării de sănătate şi infirmităţii locomotorii, multiple lovituri cu obiect dur (catarama metalică a unei curele) cauzându-i apoi asfixie mecanică prin obstrucţia căilor respiratorii superioare şi inferioare cu sânge, consecinţa fracturii piramidei nazale şi a plăgilor buzelor şi obrajilor cu hemoragie internă, care au condus la decesul acesteia. În cazul în care va fi găsit vinovat de către instanţa de judecată, vă putem preciza că legea prevede o pedeapsă cu închisoarea de la 10 ani la 20 de ani şi majorarea limitei maxime cu 1/4“, a declarat pentru ziaruldeiasi.ro Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Bărbatul a fost trimis în judecată. Acesta şi-ar putea petrece ultimii ani din viaţă în spatele gratiilor, pedeapsa pentru astfel de fapte fiind între 10 şi 20 de ani, cu posibilitatea de majorare.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Copil de 10 ani mort după ce o placă de beton a căzut peste el. Băiatul participa la o competiţie sportivă la Galaţi

Echipele de căutare din Indonezia au găsit resturi ale submarinului dispărut. Şansele de supravieţuire ale celor de la bord, foarte mici

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite