Un copil de 10 ani a fost găsit mort într-o râpă din judeţul Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băiatul era dispărut de acasă de mai multe săptămâni
Băiatul era dispărut de acasă de mai multe săptămâni

Oamenii legii din Iaşi au descoperit astăzi, la prânz, într-o râpă din judeţ, trupul neînsufleţit al unui copil de 10 ani.

Băiatul este originar din localitatea ieşeană Focuri şi era dat dispărut de pe 24 ianuarie. De atunci şi până astăzi atât poliţiştii şi jandarmii cât şi oamenii din sat au încercat să-i dea de urmă.

Trupul său a fost descoperit de jandarmi. Aceştia au observat că semnalmentele micuţului corespundeau cu cele ale băiatului dispărut şi au anunţat de îndată Poliţia.

O echipă de criminalişti aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări.

Trupul băiatului urmează să fie dus la Institutul de Medicină Legală din Iaşi pentru efectuarea necropsiei. Cel mai probabil, copilul a fost răpus de temperaturile reci din ultimele zile.

El provenea dintr-o familie dezorganizată. De altfel, în timpul căutărilor, tatăl său a fost chemat de mai multe ori la Iaşi pentru a fi testat cu detectorul de minciuni. Poliţiştii nu au reuşit acest lucru pentru că de fiecare dată bărbatul a venit în stare avansată de ebrietate.

În cauză s-a efectuat dosar penal pentru moarte suspectă.

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite